Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling drogba6 | Kasa 1.5 Hedef 7K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

drogba6

G A L A T A S A R A Y
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
33,081
17,808
113
Laaa ne oldu diye sordum canın sıkkın farkındayım hatta senn gidince abuk subuk konuşanlar oldu cevabını bizzat ben verdim senin canının sıkılmasına canım sıkıldı
Valla yazılanları okumadım bile apo ama eyvallah sağolasın cansın. Bana yazdıysan da görmedim cidden durumlarım pek iyi değil her açıdan. Ruh halim acayip bozuk. Bana ileri geri konuşan varsa da uğraşamıcam onlarla şimdi. Ama sen yine de sağol

haylan06

Eylül bu, illa ki yaprak dökecek. 🍂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,433
6,718
113
Valla yazılanları okumadım bile apo ama eyvallah sağolasın cansın. Bana yazdıysan da görmedim cidden durumlarım pek iyi değil her açıdan. Ruh halim acayip bozuk. Bana ileri geri konuşan varsa da uğraşamıcam onlarla şimdi. Ama sen yine de sağol
Budur

wasil

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,482
10,312
113
Cihanım seni severim Allah var hatta sen daha buraya yazmadan ben dedim ailevi diye sana laf edecek adam önce kendi adamlığını sorgulayacak öyle kolay değil sen sıkma canını herşey yoluna girer inşallah

Hakan170

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
53,144
9,992
113
Cihanım seni severim Allah var hatta sen daha buraya yazmadan ben dedim ailevi diye sana laf edecek adam önce kendi adamlığını sorgulayacak öyle kolay değil sen sıkma canını herşey yoluna girer inşallah
Seni biliyoruz zaten knk

drogba6

G A L A T A S A R A Y
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
33,081
17,808
113
Cansın

Marley15

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,150
19,936
113
Dedim gibi gruplaşma var bazı arkadaşlar bunu hat safhada yapior bende kendi kabuğuma çekilfim dmden durum olurds atarım diğerinin gereği yok
Kimseye atma kardo gelirse çekiliş yap gitsin. Dediğin gibi gruplaşma var. Zaten rollerde de genel olarak aynı isimler. Eskiden birine attığında birkaç kez, yoklukta o da sana atardı. Şimdi roll de takip etsen, 50 kez de atsan herkes kendi menfaatinde. Bir de para kimdeyse o her zaman haklıdır. Diyecek çok şey var da yeri değil burası

Hakan170

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
53,144
9,992
113
Kimseye atma kardo gelirse çekiliş yap gitsin. Dediğin gibi gruplaşma var. Zaten rollerde de genel olarak aynı isimler. Eskiden birine attığında birkaç kez, yoklukta o da sana atardı. Şimdi roll de takip etsen, 50 kez de atsan herkes kendi menfaatinde. Bir de para kimdeyse o her zaman haklıdır. Diyecek çok şey var da yeri değil burası
Çok haklısın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...