Bol Şansın olsun işin gücün rast gitsinYaklaşık 3 gündür yok hemde. Bir kişi de al kardeşim demedi. Telefonu bazı sebeplerden ötürü parçaladım hesap makinesiyle roll açmaya çalışıyorum halden anlayan yok ki forumda.
Bol Şansın olsun işin gücün rast gitsinYaklaşık 3 gündür yok hemde. Bir kişi de al kardeşim demedi. Telefonu bazı sebeplerden ötürü parçaladım hesap makinesiyle roll açmaya çalışıyorum halden anlayan yok ki forumda.
Alınsam mı sadece ömer dedinOldu birileri be artık böyleyüm ömerim sen üstüne alınma
Dedim gibi gruplaşma var bazı arkadaşlar bunu hat safhada yapior bende kendi kabuğuma çekilfim dmden durum olurds atarım diğerinin gereği yokYaklaşık 3 gündür yok hemde. Bir kişi de al kardeşim demedi. Telefonu bazı sebeplerden ötürü parçaladım hesap makinesiyle roll açmaya çalışıyorum halden anlayan yok ki forumda.
Grup mrup bilmem 2 kişi seçerim takibe göre kimse de alınmasın gücenmesin. Kimseyi kırmıcaz diye kendimizi kırdık bugüne kadar.En güzeli dost bir gruplaşma var formda verdin kisileride iyi seç
Vallahi benim yedigim kaziklarla Roma mızrağı yapılırdıOldu birileri be artık böyleyüm ömerim sen üstüne alınma
Bol şansssOnlar kazanıp diğer arkadaşlara ulaşsın artık. Ben yediğim ayazı unutmam
Ben sonradan geldim para için yazmıyorum dost tekrardan bol sanslarGrup mrup bilmem 2 kişi seçerim takibe göre kimse de alınmasın gücenmesin. Kimseyi kırmıcaz diye kendimizi kırdık bugüne kadar.
Doğrudur aga kim takip etti naptı bilmiyorum şuan. Ama kimseye şahsi yaklaşmıcam şuanDedim gibi gruplaşma var bazı arkadaşlar bunu hat safhada yapior bende kendi kabuğuma çekilfim dmden durum olurds atarım diğerinin gereği yok
Eyvallah cansın ama dediğin mevzular biraz karışık benimde canımı sıktı son zamanlarda. O eski ortam yokBen sonradan geldim para için yazmıyorum dost tekrardan bol sanslar
Senin keyfin yerinde olsun kalanı siktir et kankDoğrudur aga kim takip etti naptı bilmiyorum şuan. Ama kimseye şahsi yaklaşmıcam şuan
Neyse cio sıkma canını iyi gecelerDoğrudur aga kim takip etti naptı bilmiyorum şuan. Ama kimseye şahsi yaklaşmıcam şuan
Biz baştan beri takipteyiz bir baştan beri bir baksanaDoğrudur aga kim takip etti naptı bilmiyorum şuan. Ama kimseye şahsi yaklaşmıcam şuan