- 33,080
- 17,808
- 113
Onlar kazanıp diğer arkadaşlara ulaşsın artık. Ben yediğim ayazı unutmamArkadaşlar önceden söyleyeyim beklenti içine girmesin herkes. Won olursa 2 kişiye roll bakiyesi atarım. Ssdece 2 kişi
Onlar kazanıp diğer arkadaşlara ulaşsın artık. Ben yediğim ayazı unutmamArkadaşlar önceden söyleyeyim beklenti içine girmesin herkes. Won olursa 2 kişiye roll bakiyesi atarım. Ssdece 2 kişi
Nero bakiyesi Sigaram bile yokArkadaşlar önceden söyleyeyim beklenti içine girmesin herkes. Won olursa 2 kişiye roll bakiyesi atarım. Ssdece 2 kişi
YizCihan baştan beri takipteyim biliyorsun
Bol şanslar dostSon adım
Benimde yokNero bakiyesi Sigaram bile yok
En güzeli dost bir gruplaşma var formda verdin kisileride iyi seçOnlar kazanıp diğer arkadaşlara ulaşsın artık. Ben yediğim ayazı unutmam
HaklıOnlar kazanıp diğer arkadaşlara ulaşsın artık. Ben yediğim ayazı unutmam
O zaman gelsin bu benzinliğe Bir çıkalımBenimde yok
Seni üzen kim awOnlar kazanıp diğer arkadaşlara ulaşsın artık. Ben yediğim ayazı unutmam
Bol şans cioSon adım
Yaklaşık 3 gündür yok hemde. Bir kişi de al kardeşim demedi. Telefonu bazı sebeplerden ötürü parçaladım hesap makinesiyle roll açmaya çalışıyorum halden anlayan yok ki forumda.Benimde yok
Seni çok iyi anlıyorum vallahiYaklaşık 3 gündür yok hemde. Bir kişi de al kardeşim demedi. Telefonu bazı sebeplerden ötürü parçaladım hesap makinesiyle roll açmaya çalışıyorum halden anlayan yok ki forumda.
Oldu birileri be artık böyleyüm ömerim sen üstüne alınmaSeni üzen kim aw
Hep gruplaşma var forumdaYaklaşık 3 gündür yok hemde. Bir kişi de al kardeşim demedi. Telefonu bazı sebeplerden ötürü parçaladım hesap makinesiyle roll açmaya çalışıyorum halden anlayan yok ki forumda.