Ailevi sıkıntılar dediler yaAnlatsın istemedim zaten burda canını sıkanlatı merak ettim
SaplaTeşekkürler dost
He ben tahmin ediyorum kimAnlatsın istemedim zaten burda canını sıkanlatı merak ettim
Valla yazılanları okumadım bile apo ama eyvallah sağolasın cansın. Bana yazdıysan da görmedim cidden durumlarım pek iyi değil her açıdan. Ruh halim acayip bozuk. Bana ileri geri konuşan varsa da uğraşamıcam onlarla şimdi. Ama sen yine de sağolLaaa ne oldu diye sordum canın sıkkın farkındayım hatta senn gidince abuk subuk konuşanlar oldu cevabını bizzat ben verdim senin canının sıkılmasına canım sıkıldı
Yada kimlerHe ben tahmin ediyorum kim
Lann onu biliyorum neyse uzatmayalımAilevi sıkıntılar dediler ya
BudurValla yazılanları okumadım bile apo ama eyvallah sağolasın cansın. Bana yazdıysan da görmedim cidden durumlarım pek iyi değil her açıdan. Ruh halim acayip bozuk. Bana ileri geri konuşan varsa da uğraşamıcam onlarla şimdi. Ama sen yine de sağol
İş vakti zamanında benim açtığım konuya geldi kim delikanlıysa o borcun altına girsin yalancı üçkağıtçı adamlar borç altına girmesin böyle OE olur çıkarlar.Lann onu biliyorum neyse uzatmayalım
Cihanım seni severim Allah var hatta sen daha buraya yazmadan ben dedim ailevi diye sana laf edecek adam önce kendi adamlığını sorgulayacak öyle kolay değil sen sıkma canını herşey yoluna girer inşallahValla yazılanları okumadım bile apo ama eyvallah sağolasın cansın. Bana yazdıysan da görmedim cidden durumlarım pek iyi değil her açıdan. Ruh halim acayip bozuk. Bana ileri geri konuşan varsa da uğraşamıcam onlarla şimdi. Ama sen yine de sağol
Seni biliyoruz zaten knkCihanım seni severim Allah var hatta sen daha buraya yazmadan ben dedim ailevi diye sana laf edecek adam önce kendi adamlığını sorgulayacak öyle kolay değil sen sıkma canını herşey yoluna girer inşallah
İbanmi cihan
CansınCihanım seni severim Allah var hatta sen daha buraya yazmadan ben dedim ailevi diye sana laf edecek adam önce kendi adamlığını sorgulayacak öyle kolay değil sen sıkma canını herşey yoluna girer inşallah
Boşver hacı o konu zaten çok pis germeyelim şimdiİş vakti zamanında benim açtığım konuya geldi kim delikanlıysa o borcun altına girsin yalancı üçkağıtçı adamlar borç altına girmesin böyle OE olur çıkarlar.
Kimseye atma kardo gelirse çekiliş yap gitsin. Dediğin gibi gruplaşma var. Zaten rollerde de genel olarak aynı isimler. Eskiden birine attığında birkaç kez, yoklukta o da sana atardı. Şimdi roll de takip etsen, 50 kez de atsan herkes kendi menfaatinde. Bir de para kimdeyse o her zaman haklıdır. Diyecek çok şey var da yeri değil burasıDedim gibi gruplaşma var bazı arkadaşlar bunu hat safhada yapior bende kendi kabuğuma çekilfim dmden durum olurds atarım diğerinin gereği yok
Çok haklısınKimseye atma kardo gelirse çekiliş yap gitsin. Dediğin gibi gruplaşma var. Zaten rollerde de genel olarak aynı isimler. Eskiden birine attığında birkaç kez, yoklukta o da sana atardı. Şimdi roll de takip etsen, 50 kez de atsan herkes kendi menfaatinde. Bir de para kimdeyse o her zaman haklıdır. Diyecek çok şey var da yeri değil burası