- 2,036
- 837
- 113
Allah korusun yinede yuva dağılmasın eninde sonunda düzelir kardeşim17 sinde evlendim 35 yaşında yım bir tel saç teli kalmış 5 6 ayda bir boşanma davası açıyoruz 🤣
Allah korusun yinede yuva dağılmasın eninde sonunda düzelir kardeşim17 sinde evlendim 35 yaşında yım bir tel saç teli kalmış 5 6 ayda bir boşanma davası açıyoruz 🤣
Dagitamiyon zaten devlet bırakmıyor karı ne derse o 🤣Allah korusun yinede yuva dağılmasın eninde sonunda düzelir kardeşim
HaydaaDagitamiyon zaten devlet bırakmıyor karı ne derse o 🤣
Hayırlısı olsun kardreşim benim.Kıymetli dostlarım sayın Forum site yöneticileri burada kayipta yaşadım kazancta yaşadım kazandigimda dağıtım da yaptım ama şunu anladım ki bu işin sonu yok inşallah Allah izin verirse bu illetten kurtulmaya karar verdim 10 güne kadar evleniyorum bu süre zarfında zlotta 500 bin para kaybettim tabiki bunu 1 ayda toplaya toplaya üstüne koya koya yaptım ama 1 gecede hepsini kaybettim sağlık olsun arabam var motorun var birazda nakitim var serdar Ortaç'ın dediği gibi manevi yönden evleneceğim insan bana çok destek oldu tabiki kumar oynadığımı bilmiyor bu sebepten kumarı birakmaya karar verdim yoksa sonu çok kötü herşeyi silicem yeni numara aldım tertemiz bir sayfa açıcam borcum yok Allah'a şükür hepinize çok teşekkür ederim
Guzel bir karar almışsın umarım bu kararını ilerleyen zamanlarda degismezsin, belli bir yaşa geldin mi bu niyete de girdin mi bu kararı kesin almak gerekir kararından dönersen yaşı iyice geçirmiş oldun mu evlilikte uzak olur , ben alkol , kumar aliskanliklarimi birakamadim evlilik konusunda da adım atamıyorum yaşı da geçiriyorum, yaş kaçtı bu aradaKıymetli dostlarım sayın Forum site yöneticileri burada kayipta yaşadım kazancta yaşadım kazandigimda dağıtım da yaptım ama şunu anladım ki bu işin sonu yok inşallah Allah izin verirse bu illetten kurtulmaya karar verdim 10 güne kadar evleniyorum bu süre zarfında zlotta 500 bin para kaybettim tabiki bunu 1 ayda toplaya toplaya üstüne koya koya yaptım ama 1 gecede hepsini kaybettim sağlık olsun arabam var motorun var birazda nakitim var serdar Ortaç'ın dediği gibi manevi yönden evleneceğim insan bana çok destek oldu tabiki kumar oynadığımı bilmiyor bu sebepten kumarı birakmaya karar verdim yoksa sonu çok kötü herşeyi silicem yeni numara aldım tertemiz bir sayfa açıcam borcum yok Allah'a şükür hepinize çok teşekkür ederim
Yaş 38 kardeşimGuzel bir karar almışsın umarım bu kararını ilerleyen zamanlarda degismezsin, belli bir yaşa geldin mi bu niyete de girdin mi bu kararı kesin almak gerekir kararından dönersen yaşı iyice geçirmiş oldun mu evlilikte uzak olur , ben alkol , kumar aliskanliklarimi birakamadim evlilik konusunda da adım atamıyorum yaşı da geçiriyorum, yaş kaçtı bu arada
Her şeyin hayırlısı olsun , umarım daha güzel günler sizi bekliyordur , zaten normal şartlarda kumarla birlikte evlilik devam etmez , bir yerde patlak verir , borcunun olmaması güzel , zaten bu işe bulaşıpta sürekli kazanan yoktur , kararlılık çok önemli , umarım yeniden bu illete başlamazsınız , bir çok insan bırakmak istiyor bırakamıyor , bir çeşit hastalıkKıymetli dostlarım sayın Forum site yöneticileri burada kayipta yaşadım kazancta yaşadım kazandigimda dağıtım da yaptım ama şunu anladım ki bu işin sonu yok inşallah Allah izin verirse bu illetten kurtulmaya karar verdim 10 güne kadar evleniyorum bu süre zarfında zlotta 500 bin para kaybettim tabiki bunu 1 ayda toplaya toplaya üstüne koya koya yaptım ama 1 gecede hepsini kaybettim sağlık olsun arabam var motorun var birazda nakitim var serdar Ortaç'ın dediği gibi manevi yönden evleneceğim insan bana çok destek oldu tabiki kumar oynadığımı bilmiyor bu sebepten kumarı birakmaya karar verdim yoksa sonu çok kötü herşeyi silicem yeni numara aldım tertemiz bir sayfa açıcam borcum yok Allah'a şükür hepinize çok teşekkür ederim
Pratigi pragmatik diye okuudumDoğru birdir sende doğru olanı sectin iradene nefsine hakim olmayı öğren bir daha bu bataklığa düşme aile kuracan emin ol aile herseyden önce gelir o yuzden umarim aklında olanı pratiğe dökersin bi ömür mutluluklar dilerim
TebriklerKıymetli dostlarım sayın Forum site yöneticileri burada kayipta yaşadım kazancta yaşadım kazandigimda dağıtım da yaptım ama şunu anladım ki bu işin sonu yok inşallah Allah izin verirse bu illetten kurtulmaya karar verdim 10 güne kadar evleniyorum bu süre zarfında zlotta 500 bin para kaybettim tabiki bunu 1 ayda toplaya toplaya üstüne koya koya yaptım ama 1 gecede hepsini kaybettim sağlık olsun arabam var motorun var birazda nakitim var serdar Ortaç'ın dediği gibi manevi yönden evleneceğim insan bana çok destek oldu tabiki kumar oynadığımı bilmiyor bu sebepten kumarı birakmaya karar verdim yoksa sonu çok kötü herşeyi silicem yeni numara aldım tertemiz bir sayfa açıcam borcum yok Allah'a şükür hepinize çok teşekkür ederim
Kardesim yazdiklarini okurken insan ister istemez kendi hayatina da dönüp bakiyor hepimiz hata yaptik yanlis insanlara gönül verdik ömrümüzü bazen hak etmeyenlerle tükettik ben de otuz yasima geldim etrafimdaki herkes birer birer yuvasini kurarken ben hala nerede yanlis yaptim diye kendi icimde hesap verdim dogru insani bulamamak yanlis secimlerle yillari çöpe atmak insana cok agir geliyor bunu iyi anliyorumKıymetli dostlarım sayın Forum site yöneticileri burada kayipta yaşadım kazancta yaşadım kazandigimda dağıtım da yaptım ama şunu anladım ki bu işin sonu yok inşallah Allah izin verirse bu illetten kurtulmaya karar verdim 10 güne kadar evleniyorum bu süre zarfında zlotta 500 bin para kaybettim tabiki bunu 1 ayda toplaya toplaya üstüne koya koya yaptım ama 1 gecede hepsini kaybettim sağlık olsun arabam var motorun var birazda nakitim var serdar Ortaç'ın dediği gibi manevi yönden evleneceğim insan bana çok destek oldu tabiki kumar oynadığımı bilmiyor bu sebepten kumarı birakmaya karar verdim yoksa sonu çok kötü herşeyi silicem yeni numara aldım tertemiz bir sayfa açıcam borcum yok Allah'a şükür hepinize çok teşekkür ederim
Selamette Allah mutlu mesut etsinKıymetli dostlarım sayın Forum site yöneticileri burada kayipta yaşadım kazancta yaşadım kazandigimda dağıtım da yaptım ama şunu anladım ki bu işin sonu yok inşallah Allah izin verirse bu illetten kurtulmaya karar verdim 10 güne kadar evleniyorum bu süre zarfında zlotta 500 bin para kaybettim tabiki bunu 1 ayda toplaya toplaya üstüne koya koya yaptım ama 1 gecede hepsini kaybettim sağlık olsun arabam var motorun var birazda nakitim var serdar Ortaç'ın dediği gibi manevi yönden evleneceğim insan bana çok destek oldu tabiki kumar oynadığımı bilmiyor bu sebepten kumarı birakmaya karar verdim yoksa sonu çok kötü herşeyi silicem yeni numara aldım tertemiz bir sayfa açıcam borcum yok Allah'a şükür hepinize çok teşekkür ederim
En iyisini yaparsın vallaKıymetli dostlarım sayın Forum site yöneticileri burada kayipta yaşadım kazancta yaşadım kazandigimda dağıtım da yaptım ama şunu anladım ki bu işin sonu yok inşallah Allah izin verirse bu illetten kurtulmaya karar verdim 10 güne kadar evleniyorum bu süre zarfında zlotta 500 bin para kaybettim tabiki bunu 1 ayda toplaya toplaya üstüne koya koya yaptım ama 1 gecede hepsini kaybettim sağlık olsun arabam var motorun var birazda nakitim var serdar Ortaç'ın dediği gibi manevi yönden evleneceğim insan bana çok destek oldu tabiki kumar oynadığımı bilmiyor bu sebepten kumarı birakmaya karar verdim yoksa sonu çok kötü herşeyi silicem yeni numara aldım tertemiz bir sayfa açıcam borcum yok Allah'a şükür hepinize çok teşekkür ederim
yapılır dost bizzat tanıdığım biri hayatını tamamen islama vererek 5 vakit namazını kılarak bıraktı 1.5 senedir oynamıyorBurda yapamazsın edemezsin olmaz diyen insanlara o kadar ayar oluyorum ki evet çok zor ama adam bi karar almış ne diye moralini bozuyorsunuz bırakan bırakıyor irade meselesi umarım her şey gönlünce olur dostum hayatında başarılar yengeyle mutluluklar
Kutlarım çok doğru bi karar borcun yokken bırakmak kolay olacak inşallah bırakırsınKıymetli dostlarım sayın Forum site yöneticileri burada kayipta yaşadım kazancta yaşadım kazandigimda dağıtım da yaptım ama şunu anladım ki bu işin sonu yok inşallah Allah izin verirse bu illetten kurtulmaya karar verdim 10 güne kadar evleniyorum bu süre zarfında zlotta 500 bin para kaybettim tabiki bunu 1 ayda toplaya toplaya üstüne koya koya yaptım ama 1 gecede hepsini kaybettim sağlık olsun arabam var motorun var birazda nakitim var serdar Ortaç'ın dediği gibi manevi yönden evleneceğim insan bana çok destek oldu tabiki kumar oynadığımı bilmiyor bu sebepten kumarı birakmaya karar verdim yoksa sonu çok kötü herşeyi silicem yeni numara aldım tertemiz bir sayfa açıcam borcum yok Allah'a şükür hepinize çok teşekkür ederim