- 2,993
- 708
- 113
Bu işi bırakmak öyle kolay değil bıraktım demekle olmaz yani bu hepimiz için geçerli bi söz “köpek b*k yemekten vazgeçer mi “
) ama umarım başarırsın
bende valla birine gönül verdim 3 senemi çöp etti saçlar falan hep döküldü bu genç yşta kel kaldık17 sinde evlendim 35 yaşında yım bir tel saç teli kalmış 5 6 ayda bir boşanma davası açıyoruz 🤣
oha o derece yaniBende evlenip boşandım yeniden evlenmek mi her ay maaşı kumarda yemek mi desinler 1 yıllık maaşı peşin ister kumarda yerim
Haklısınbende valla birine gönül verdim 3 senemi çöp etti saçlar falan hep döküldü bu genç yşta kel kaldık
slotta yüklü para aldıysan bırakman imkansız çünkü beyin sürekli seni oraya yönlendirecek bir daha verir mi ki diyeKıymetli dostlarım sayın Forum site yöneticileri burada kayipta yaşadım kazancta yaşadım kazandigimda dağıtım da yaptım ama şunu anladım ki bu işin sonu yok inşallah Allah izin verirse bu illetten kurtulmaya karar verdim 10 güne kadar evleniyorum bu süre zarfında zlotta 500 bin para kaybettim tabiki bunu 1 ayda toplaya toplaya üstüne koya koya yaptım ama 1 gecede hepsini kaybettim sağlık olsun arabam var motorun var birazda nakitim var serdar Ortaç'ın dediği gibi manevi yönden evleneceğim insan bana çok destek oldu tabiki kumar oynadığımı bilmiyor bu sebepten kumarı birakmaya karar verdim yoksa sonu çok kötü herşeyi silicem yeni numara aldım tertemiz bir sayfa açıcam borcum yok Allah'a şükür hepinize çok teşekkür ederim
Sen amKıymetli dostlarım sayın Forum site yöneticileri burada kayipta yaşadım kazancta yaşadım kazandigimda dağıtım da yaptım ama şunu anladım ki bu işin sonu yok inşallah Allah izin verirse bu illetten kurtulmaya karar verdim 10 güne kadar evleniyorum bu süre zarfında zlotta 500 bin para kaybettim tabiki bunu 1 ayda toplaya toplaya üstüne koya koya yaptım ama 1 gecede hepsini kaybettim sağlık olsun arabam var motorun var birazda nakitim var serdar Ortaç'ın dediği gibi manevi yönden evleneceğim insan bana çok destek oldu tabiki kumar oynadığımı bilmiyor bu sebepten kumarı birakmaya karar verdim yoksa sonu çok kötü herşeyi silicem yeni numara aldım tertemiz bir sayfa açıcam borcum yok Allah'a şükür hepinize çok teşekkür ederim
Bos laf konusmusYazdığın Kelimeleri seçerek Yaz, yarım adam dediğin ne oluyor senin
Sevgiler hep yalan zoru görene kadar dirbende valla birine gönül verdim 3 senemi çöp etti saçlar falan hep döküldü bu genç yşta kel kaldık
Reis her gece bu saatlerde konuya isyana geliyon yenge eve almıyo seni galibaSevgiler hep yalan zoru görene kadar dir
İsyankar sytle😂Reis her gece bu saatlerde konuya isyana geliyon yenge eve almıyo seni galiba
Bundan 15 sene öncesinde gerçek evlilikler yaşanıyordu ama o devir bitti şimdi herşey paraya bakıyor evlenince önünde iki seçeneğin var ya karının köpeği olacaksın ya da boşanıp hayatın nafaka vs ödemekle geçecek üstüne çektiğin sıkıntılar da cabası bir de mahkemelerde artık hiçbir koşulda erkek haklı görülmüyoroha o derece yani
o belkiler umarım kafanı yemez bıraktığına emin oldduğuna evlenmen en hayırlısı olurduKıymetli dostlarım sayın Forum site yöneticileri burada kayipta yaşadım kazancta yaşadım kazandigimda dağıtım da yaptım ama şunu anladım ki bu işin sonu yok inşallah Allah izin verirse bu illetten kurtulmaya karar verdim 10 güne kadar evleniyorum bu süre zarfında zlotta 500 bin para kaybettim tabiki bunu 1 ayda toplaya toplaya üstüne koya koya yaptım ama 1 gecede hepsini kaybettim sağlık olsun arabam var motorun var birazda nakitim var serdar Ortaç'ın dediği gibi manevi yönden evleneceğim insan bana çok destek oldu tabiki kumar oynadığımı bilmiyor bu sebepten kumarı birakmaya karar verdim yoksa sonu çok kötü herşeyi silicem yeni numara aldım tertemiz bir sayfa açıcam borcum yok Allah'a şükür hepinize çok teşekkür ederim
Lan ne adamsın . Adamın net kararlı şekilde yazısını yazmış . üstüne sen bunu yazınca inan çok güldüm.Hayırlı olsun yengeye artık deneme bonusu yaparsın
10k toplar reis mutfak alışverişi çıkar en azından😄Lan ne adamsın . Adamın net kararlı şekilde yazısını yazmış . üstüne sen bunu yazınca inan çok güldüm.![]()
Hayırlı olsun şimdidenKıymetli dostlarım sayın Forum site yöneticileri burada kayipta yaşadım kazancta yaşadım kazandigimda dağıtım da yaptım ama şunu anladım ki bu işin sonu yok inşallah Allah izin verirse bu illetten kurtulmaya karar verdim 10 güne kadar evleniyorum bu süre zarfında zlotta 500 bin para kaybettim tabiki bunu 1 ayda toplaya toplaya üstüne koya koya yaptım ama 1 gecede hepsini kaybettim sağlık olsun arabam var motorun var birazda nakitim var serdar Ortaç'ın dediği gibi manevi yönden evleneceğim insan bana çok destek oldu tabiki kumar oynadığımı bilmiyor bu sebepten kumarı birakmaya karar verdim yoksa sonu çok kötü herşeyi silicem yeni numara aldım tertemiz bir sayfa açıcam borcum yok Allah'a şükür hepinize çok teşekkür ederim