http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Dostlar 10 Güne Kadar Evleniyorum

Ufukk08

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,994
708
113
Bu işi bırakmak öyle kolay değil bıraktım demekle olmaz yani bu hepimiz için geçerli bi söz “köpek b*k yemekten vazgeçer mi “ :)) ama umarım başarırsın

tadic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,228
2,856
113
@Tegmen07 adına sevindim kardeşim hayırlı olsun haklısın bu isin sonu yok dost kumar kotu birsey

nocomment

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,200
1,164
113
Doğru karar dönüp arkana bakma bile. Mutluluklar

dede

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
226
142
43
Kıymetli dostlarım sayın Forum site yöneticileri burada kayipta yaşadım kazancta yaşadım kazandigimda dağıtım da yaptım ama şunu anladım ki bu işin sonu yok inşallah Allah izin verirse bu illetten kurtulmaya karar verdim 10 güne kadar evleniyorum bu süre zarfında zlotta 500 bin para kaybettim tabiki bunu 1 ayda toplaya toplaya üstüne koya koya yaptım ama 1 gecede hepsini kaybettim sağlık olsun arabam var motorun var birazda nakitim var serdar Ortaç'ın dediği gibi manevi yönden evleneceğim insan bana çok destek oldu tabiki kumar oynadığımı bilmiyor bu sebepten kumarı birakmaya karar verdim yoksa sonu çok kötü herşeyi silicem yeni numara aldım tertemiz bir sayfa açıcam borcum yok Allah'a şükür hepinize çok teşekkür ederim
slotta yüklü para aldıysan bırakman imkansız çünkü beyin sürekli seni oraya yönlendirecek bir daha verir mi ki diye

tarko11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,846
579
113
Kıymetli dostlarım sayın Forum site yöneticileri burada kayipta yaşadım kazancta yaşadım kazandigimda dağıtım da yaptım ama şunu anladım ki bu işin sonu yok inşallah Allah izin verirse bu illetten kurtulmaya karar verdim 10 güne kadar evleniyorum bu süre zarfında zlotta 500 bin para kaybettim tabiki bunu 1 ayda toplaya toplaya üstüne koya koya yaptım ama 1 gecede hepsini kaybettim sağlık olsun arabam var motorun var birazda nakitim var serdar Ortaç'ın dediği gibi manevi yönden evleneceğim insan bana çok destek oldu tabiki kumar oynadığımı bilmiyor bu sebepten kumarı birakmaya karar verdim yoksa sonu çok kötü herşeyi silicem yeni numara aldım tertemiz bir sayfa açıcam borcum yok Allah'a şükür hepinize çok teşekkür ederim
Sen am
Yazdığın Kelimeleri seçerek Yaz, yarım adam dediğin ne oluyor senin
Bos laf konusmus

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,326
8,321
113
oha o derece yani
Bundan 15 sene öncesinde gerçek evlilikler yaşanıyordu ama o devir bitti şimdi herşey paraya bakıyor evlenince önünde iki seçeneğin var ya karının köpeği olacaksın ya da boşanıp hayatın nafaka vs ödemekle geçecek üstüne çektiğin sıkıntılar da cabası bir de mahkemelerde artık hiçbir koşulda erkek haklı görülmüyor

Kranlkadm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
831
262
63
o belkiler umarım kafanı yemez bıraktığına emin oldduğuna evlenmen en hayırlısı olurdu

Yuce6161

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
218
69
28
Beyler şu anda konu alamıyorum hastalıkla ilgili bişe dicem benim yıllardır boğazım ağarıyor ve yıllardır geçmıyor yılda 4 5 kerr doktora gidiyorum sigara hiç bi kötü alıskanlıgım yok kumar dışında burası hastane değil farkındayım ama derdimi size açmak ıstedım

kanarya0237

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
705
224
43
Hayırlı olsun şimdiden