http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Dostlar 10 Güne Kadar Evleniyorum

Atrat

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,137
929
113
Hayırlı olsun mutlu olursun inşallah madem bu kumar da kaybetti n ticaret yaparak para kazan bir şeyler al sat zarar etmesin kumar gibi herşeyin varsa durumun varsa yap

X-RAY

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,160
9,245
113
Kıymetli dostlarım sayın Forum site yöneticileri burada kayipta yaşadım kazancta yaşadım kazandigimda dağıtım da yaptım ama şunu anladım ki bu işin sonu yok inşallah Allah izin verirse bu illetten kurtulmaya karar verdim 10 güne kadar evleniyorum bu süre zarfında zlotta 500 bin para kaybettim tabiki bunu 1 ayda toplaya toplaya üstüne koya koya yaptım ama 1 gecede hepsini kaybettim sağlık olsun arabam var motorun var birazda nakitim var serdar Ortaç'ın dediği gibi manevi yönden evleneceğim insan bana çok destek oldu tabiki kumar oynadığımı bilmiyor bu sebepten kumarı birakmaya karar verdim yoksa sonu çok kötü herşeyi silicem yeni numara aldım tertemiz bir sayfa açıcam borcum yok Allah'a şükür hepinize çok teşekkür ederim
Dostum hayırlı olsun, ben 2.5 üst oldum. Üçüncü Kez evlendim. Karıyı bırakıyorsun Kumarı bırakamıyorsun.
Umarım bırakırsın

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,741
7,432
113
bu illetten tamamiyle kurtulmadan el kızının basını yakmayın kralllllll...

Solayağım

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,819
452
83
Öncelikle hayırlı uğurlu olsun inşallah yeni bir sayfa açarsın kendine. Ancak öyle kolay bırakılmıyor bu illet.

fb2929

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,025
284
83
Kıymetli dostlarım sayın Forum site yöneticileri burada kayipta yaşadım kazancta yaşadım kazandigimda dağıtım da yaptım ama şunu anladım ki bu işin sonu yok inşallah Allah izin verirse bu illetten kurtulmaya karar verdim 10 güne kadar evleniyorum bu süre zarfında zlotta 500 bin para kaybettim tabiki bunu 1 ayda toplaya toplaya üstüne koya koya yaptım ama 1 gecede hepsini kaybettim sağlık olsun arabam var motorun var birazda nakitim var serdar Ortaç'ın dediği gibi manevi yönden evleneceğim insan bana çok destek oldu tabiki kumar oynadığımı bilmiyor bu sebepten kumarı birakmaya karar verdim yoksa sonu çok kötü herşeyi silicem yeni numara aldım tertemiz bir sayfa açıcam borcum yok Allah'a şükür hepinize çok teşekkür ederim
Allah emanet reis bahtin açık olsun sakın geri dönüp oynym deme sakın

Leoisa18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,169
3,936
113
Allah yolunu bahtını açık etsin reis mutluluklar