- 5,267
- 4,174
- 113
Dugun bitiminde çekiliş,
4 kisiye 1k
4 kisiye 1k
Çocuğun okul defterinin en arka sayfasinda jojobet kodu yazmiyordur inşallah.Kral 6 senedir Madde Evlilik Kumar Hepsini Beraber Yürütüyorum, Günlük 2 Bin Lirada dalgaya veriyorum istisnasız![]()
Sen adama niye sert çıkıon.Bize ne senin motorundan arabandan harbi ruh hastası bir adamsın la sen seninle evlenicek kişiye Allah sabır versin
Kardeşim sen sürekli millete hava atma peşindesin sürekli aynı konularin senin niye bu ego niye böyle kibirli bir adamsın senDost kumar oynayarak bunları da kaybetmek vardı o anlamda söylüyorum neden sert yapıyorsun bu da başarı degilmidir bunları satıp kumarda kaybetmek de var
Kaybettim dost bugün o yüzden hayatı sorgulayan bir muhabbet konusu açacağım. Yorum yaparsan sevinirim.Kardeşim sen sürekli millete hava atma peşindesin sürekli aynı konularin senin niye bu ego niye böyle kibirli bir adamsın sen
Dostum hayırlı olsun, ben 2.5 üst oldum. Üçüncü Kez evlendim. Karıyı bırakıyorsun Kumarı bırakamıyorsun.Kıymetli dostlarım sayın Forum site yöneticileri burada kayipta yaşadım kazancta yaşadım kazandigimda dağıtım da yaptım ama şunu anladım ki bu işin sonu yok inşallah Allah izin verirse bu illetten kurtulmaya karar verdim 10 güne kadar evleniyorum bu süre zarfında zlotta 500 bin para kaybettim tabiki bunu 1 ayda toplaya toplaya üstüne koya koya yaptım ama 1 gecede hepsini kaybettim sağlık olsun arabam var motorun var birazda nakitim var serdar Ortaç'ın dediği gibi manevi yönden evleneceğim insan bana çok destek oldu tabiki kumar oynadığımı bilmiyor bu sebepten kumarı birakmaya karar verdim yoksa sonu çok kötü herşeyi silicem yeni numara aldım tertemiz bir sayfa açıcam borcum yok Allah'a şükür hepinize çok teşekkür ederim
Kumar yüzünden mi ayrıldın 2 tane karıdan kralDostum hayırlı olsun, ben 2.5 üst oldum. Üçüncü Kez evlendim. Karıyı bırakıyorsun Kumarı bırakamıyorsun.
Umarım bırakırsın
Dostum kumar hayatındaki her şeyi etkiliyor. Arkadaşlar ev iş yani tüm çevreni. Hemen hemen hayatımız kumara endeksli. Sabahtan akşama bu forumda takılan her kes aynı. Hepimiz aynıyızKumar yüzünden mi ayrıldın 2 tane karıdan kral
Allah emanet reis bahtin açık olsun sakın geri dönüp oynym deme sakınKıymetli dostlarım sayın Forum site yöneticileri burada kayipta yaşadım kazancta yaşadım kazandigimda dağıtım da yaptım ama şunu anladım ki bu işin sonu yok inşallah Allah izin verirse bu illetten kurtulmaya karar verdim 10 güne kadar evleniyorum bu süre zarfında zlotta 500 bin para kaybettim tabiki bunu 1 ayda toplaya toplaya üstüne koya koya yaptım ama 1 gecede hepsini kaybettim sağlık olsun arabam var motorun var birazda nakitim var serdar Ortaç'ın dediği gibi manevi yönden evleneceğim insan bana çok destek oldu tabiki kumar oynadığımı bilmiyor bu sebepten kumarı birakmaya karar verdim yoksa sonu çok kötü herşeyi silicem yeni numara aldım tertemiz bir sayfa açıcam borcum yok Allah'a şükür hepinize çok teşekkür ederim
Mecbur birakicam kardeşim illallah dedim artık bütün çevremi etkiliyor herşeyimi etkiliyorÖncelikle hayırlı uğurlu olsun inşallah yeni bir sayfa açarsın kendine. Ancak öyle kolay bırakılmıyor bu illet.
İnşallah kardeşim Allah herkesi kurtarsın bu illettenAllah emanet reis bahtin açık olsun sakın geri dönüp oynym deme sakın
Amin eyvallah reisİnşallah kardeşim Allah herkesi kurtarsın bu illetten
hacı senin organlar iflas eder yakında demedi demeKral 6 senedir Madde Evlilik Kumar Hepsini Beraber Yürütüyorum, Günlük 2 Bin Lirada dalgaya veriyorum istisnasız![]()
hocam sen baya hızlımışşsın yav 3 evlilik nedir 😂😂Dostum hayırlı olsun, ben 2.5 üst oldum. Üçüncü Kez evlendim. Karıyı bırakıyorsun Kumarı bırakamıyorsun.
Umarım bırakırsın
Allah yolunu bahtını açık etsin reis mutluluklarKıymetli dostlarım sayın Forum site yöneticileri burada kayipta yaşadım kazancta yaşadım kazandigimda dağıtım da yaptım ama şunu anladım ki bu işin sonu yok inşallah Allah izin verirse bu illetten kurtulmaya karar verdim 10 güne kadar evleniyorum bu süre zarfında zlotta 500 bin para kaybettim tabiki bunu 1 ayda toplaya toplaya üstüne koya koya yaptım ama 1 gecede hepsini kaybettim sağlık olsun arabam var motorun var birazda nakitim var serdar Ortaç'ın dediği gibi manevi yönden evleneceğim insan bana çok destek oldu tabiki kumar oynadığımı bilmiyor bu sebepten kumarı birakmaya karar verdim yoksa sonu çok kötü herşeyi silicem yeni numara aldım tertemiz bir sayfa açıcam borcum yok Allah'a şükür hepinize çok teşekkür ederim
kumarcı bi eş lazım bizebu illetten tamamiyle kurtulmadan el kızının basını yakmayın kralllllll...