- 11,501
- 10,009
- 113
ikisinede üyeliğim yok ben bonussuz takılıyom adaş biliyonBana bak milos mu daha sağlam ovis mi milos sakattı sanki son zamanlarda
ikisinede üyeliğim yok ben bonussuz takılıyom adaş biliyonBana bak milos mu daha sağlam ovis mi milos sakattı sanki son zamanlarda
Ya milyon yemiş adamsın yiycen ağzına aparatları ipnedemek 12k hmmmm
Zengin pçikisinede üyeliğim yok ben bonussuz takılıyom adaş biliyon![]()
Bizim niye haberimiz yok ?demek 12k hmmmm
Şimdi nasıl kaçak olduğun için bir şey olmuyo mubenim ocakta bitti tecil
Git gel bakalımÇekim ödendi beyler ovise gidip geliyorum
kalın giy üşüme oralar soğukturÇekim ödendi beyler ovise gidip geliyorum
Yani şimdi kaçak gözüküyorsun ama dokunmuyorlar mı para cezası mı var anlatsana kralbenim ocakta bitti tecil
Gece 5 olsa da yapıyorsun bu esprik işinikalın giy üşüme oralar soğuktur
yok para cezası kesiliyor günlük yakalırsan 2 katı yakalanmazsan 1 katı güncel cezaya göre 34 mü neydi galiba yakalanmazsanŞimdi nasıl kaçak olduğun için bir şey olmuyo mu
34 tl mi yakalanırsam 2 katı hı?yok para cezası kesiliyor günlük yakalırsan 2 katı yakalanmazsan 1 katı güncel cezaya göre 34 mü neydi galiba yakalanmazsan![]()
Aslında iyiymiş kaçmak lazım bi süre ahahayok para cezası kesiliyor günlük yakalırsan 2 katı yakalanmazsan 1 katı güncel cezaya göre 34 mü neydi galiba yakalanmazsan![]()
aynen 39da olabilir bakmak lazım ona güncelleniyor arada sigortalı işte çalışamazsın çalıştıran şirkete ceza verirler. eğer yakalanırsan tutanak tutuyorlar 15 gün dokunmuyorlardı galiba yoklama kaçağında direk düşüyorsun kolluk kuvvetlerinin sisteme34 tl mi yakalanırsam 2 katı hı?
hadi bakam beline kuvvet500 ovis
500 milos
500er freebet başlıyoruz ovisle 5 dkya
Sen peki home office sigortasız mı çalışıyodunaynen 39da olabilir bakmak lazım ona güncelleniyor arada sigortalı işte çalışamazsın çalıştıran şirkete ceza verirler. eğer yakalanırsan tutanak tutuyorlar 15 gün dokunmuyorlardı galiba yoklama kaçağında direk düşüyorsun kolluk kuvvetlerinin sisteme
Yapcam kanka çok gariban kaldık kazancam bugünhadi bakam beline kuvvet
Hadi maşallah diyelimmm500 ovis
500 milos
500er freebet başlıyoruz ovisle 5 dkya