- 13,382
- 3,467
- 113
Dertleri neymiş Red vermişler
Evet farkettim çevrim falan karıştırırlarsa kavgaya bizde dahil oluruz ahahaho canlıyı darlıyor şuan![]()
ben yazılımcıyım normalde şuanlık takılıyorum öyle sen ne yapıyorsunParsens sen necisin ne ayak kral 😀 ne iş yapıyorsun yani
Bende resepsiyon şefiyim normalde askere gideceğim sene sonunda o yüzden bu sezonu boş geçtim büyük otellerdeyim bodrum Marmaris Antalyaben yazılımcıyım normalde şuanlık takılıyorum öyle sen ne yapıyorsun
Tamam kanka da kullanıcı adın gözüküyor herhalde bu mesajı sil bence tehlikeli insan dolu ortalıkTekrar verdik
hadi ya ben gençlik ve spor bakanlığında bi ara resepsiyonda tek başıma çalıştımBende resepsiyon şefiyim normalde askere gideceğim sene sonunda o yüzden bu sezonu boş geçtim büyük otellerdeyim bodrum Marmaris Antalya
Hiç para yatırmadım betcool a çekim hızı iyi miTekrar verdik
Onu iyi dedinTamam kanka da kullanıcı adın gözüküyor herhalde bu mesajı sil bence tehlikeli insan dolu ortalık
Çok iyiPending oldu direkt
Ben 8-10 kere çekim yaptım çok değil freebeti çok iyi , çekimler max 40 dkHiç para yatırmadım betcool a çekim hızı iyi mi
Benimde yıl sonu tecil bitiyo yaprağı yiycezhadi ya ben gençlik ve spor bakanlığında bi ara resepsiyonda tek başıma çalıştımbende askere gidicem 2-3 aya yoklama kaçağıyım şuan
Aklımda olsun yüksek meblağlar için güvendiğim siteler var burası onu kaldırır mı bilmem de 10 20 k ya kadar öder rahat gibiBen 8-10 kere çekim yaptım çok değil freebeti çok iyi , çekimler max 40 dk
benim ocakta bitti tecilBenimde yıl sonu tecil bitiyo yaprağı yiycez
Öder öder 12 k çektim en fazla buradanAklımda olsun yüksek meblağlar için güvendiğim siteler var burası onu kaldırır mı bilmem de 10 20 k ya kadar öder rahat gibi
Bana bak milos mu daha sağlam ovis mi milos sakattı sanki son zamanlardabenim ocakta bitti tecil
demek 12k hmmmmÖder öder 12 k çektim en fazla buradan
Güzel güzel sekmelere ekledimÖder öder 12 k çektim en fazla buradan
Ovis benceBana bak milos mu daha sağlam ovis mi milos sakattı sanki son zamanlarda