- 11,501
- 10,009
- 113
hadi bakalım adaşŞimdi çekicem buradan milosbetten 1100e 1100 freebet alıcam devam
hadi bakalım adaşŞimdi çekicem buradan milosbetten 1100e 1100 freebet alıcam devam
Ya da parsense 200 tl yeterKanka senle parsens varsınız hedefim 10 k kazanırsam ikinize 2şer k
Kanka teşekkürler eyvallah ama hedefi zorlama maç bulamazsak all in şart değil tabi senin bileceğin iş dost biz takipteyizKanka senle parsens varsınız hedefim 10 k kazanırsam ikinize 2şer k
Parsens forumdan ayrıldı 😀Ya da parsense 200 tl yeter
Yapmışken ya tam olsun ya hiç olmasın cidden bak yorulursan uyuyabilirsin her şekilde atıcam sana Dm ulaşırsak hedefeKanka teşekkürler eyvallah ama hedefi zorlama maç bulamazsak all in şart değil tabi senin bileceğin iş dost biz takipteyiz
doghan a 2k atıcaz gerisi benim ne anlatıyon devam et hadiYa da parsense 200 tl yeter
Büyük harfle yaz D yi skmimdoghan a 2k atıcaz gerisi benim ne anlatıyon devam et hadi
kırbacımı alıp getirtme beni hadiiii ahhahaaBüyük harfle yaz D yi skmim
Mmmm kırbaç mıkırbacımı alıp getirtme beni hadiiii ahhahaa
Düşünmen yeterli kankam ama yalnız bırakmayız yola çıktıklarımızı diyelim uyumam burdayızYapmışken ya tam olsun ya hiç olmasın cidden bak yorulursan uyuyabilirsin her şekilde atıcam sana Dm ulaşırsak hedefe
Senin malzeme 10 kilo var heDüşünmen yeterli kankam ama yalnız bırakmayız yola çıktıklarımızı diyelim uyumam burdayız
Biz çıkalım özelse ahahahaMmmm kırbaç mı
Nedenmiş sor bakalımRed yedi
Bizim selamı söyle 5 dk da ödeme garantisi dimi parsensne demek red verdiler
öyle tabi dostBizim selamı söyle 5 dk da ödeme garantisi dimi parsens
10 kg az dedin kral tartı değil kantar lazım ne kadar bi bakıyımSenin malzeme 10 kilo var he
o canlıyı darlıyor şuan10 kg az dedin kral tartı değil kantar lazım ne kadar bi bakıyım