- 8,547
- 6,486
- 113
Ben senin kuponu takip ederken burayı da aksatmadim rica etti gardaşım ama ceviremedik maçıAdam gelse bize sovse yeridir ha adamın maçlarını takip etmeyip konunun içinden geçtik aw 😂
Ben senin kuponu takip ederken burayı da aksatmadim rica etti gardaşım ama ceviremedik maçıAdam gelse bize sovse yeridir ha adamın maçlarını takip etmeyip konunun içinden geçtik aw 😂
Devlet yardım eder belki dost araştır devlet o konularda hassasAmin gardasim kuruma gönderince düzeldi biraz şükür yoksa otizm diye rapor vereceklerdi Rabbim kapı açtı çok şükür ama kurum acımıyor tabiki çantada keklik misali 40 dakika eğitime 300 lira alıyorlar kuruttular ama canı sağolsun evlat başka
Sağolasın gardaşım Allah razı olsunAllah tez Zamanda şafi ismiyle şifasını versin inşallah geçmiş olsun dostum
Aw onların 90 dakika yürüdüler sahada kasmerlerDost kızmaz o suan salzburga sovmekle mesgul
Umudunu yitirme dost benim dayımın kızı da 6 yaşına kadar konusamamis şimdi fen lisesinde okuyorAmin gardasim kuruma gönderince düzeldi biraz şükür yoksa otizm diye rapor vereceklerdi Rabbim kapı açtı çok şükür ama kurum acımıyor tabiki çantada keklik misali 40 dakika eğitime 300 lira alıyorlar kuruttular ama canı sağolsun evlat başka
Devlet yardım etmesi için rapor alman gerekiyor rapor alınca da ilerde çocuk memuriyet yapamıyor duruma geliyor olur ya raporluk durum yoktur diye önden paralı yolladık ki yok gibi de duruyor yarın memur olmak ister rapordan olamaz o zaman yüzüne bakamam gardaşımDevlet yardım eder belki dost araştır devlet o konularda hassas
He vallahaAw onların 90 dakika yürüdüler sahada kasmerler
Allah hayırlısını eylesin dostDevlet yardım etmesi için rapor alman gerekiyor rapor alınca da ilerde çocuk memuriyet yapamıyor duruma geliyor olur ya raporluk durum yoktur diye önden paralı yolladık ki yok gibi de duruyor yarın memur olmak ister rapordan olamaz o zaman yüzüne bakamam gardaşım
Aynen şu an yolladığım kurumdaki kadın da aynısını söylüyor çok zeki diyip diyip duruyor bakalım hayırlısını versin RabbimUmudunu yitirme dost benim dayımın kızı da 6 yaşına kadar konusamamis şimdi fen lisesinde okuyor
Amin Allah razı olsunAllah hayırlısını eylesin dost
Evet diğer çocuklara göre zeki oluyorlarmis tekrardan geçmiş olsunAynen şu an yolladığım kurumdaki kadın da aynısını söylüyor çok zeki diyip diyip duruyor bakalım hayırlısını versin Rabbim
Ne vurması kaybetti o dost yalan oldu yine hayaller@Sahtiyan nerde la 😂 parayı vurdu gitti Aslan gardaşım
Sende enıste vibe ı alıyorum@Sahtiyan nerde la 😂 parayı vurdu gitti Aslan gardaşım
O nedemek laSende enıste vibe ı alıyorum![]()
Anlamadım vallaha hemso 😂😂Sende enıste vibe ı alıyorum![]()
geldim dost@Sahtiyan nerde la 😂 parayı vurdu gitti Aslan gardaşım
Bende anlamadım la vallahaO nedemek la
CagırısıO nedemek la