Boş muhabbet hep 2 ekonomi konusamayiz boş muhabbet olunca yardiriyozAhaha ölüyorum senin sohbetine Erhan la
Boş muhabbet hep 2 ekonomi konusamayiz boş muhabbet olunca yardiriyozAhaha ölüyorum senin sohbetine Erhan la
Maçı dedin seti oynamissin gardaşım o zaman 😂😂geldi dostlar boşa bakmayın![]()
He vallaha sesli gülüyorum seninle konuşurken 😂Boş muhabbet hep 2 ekonomi konusamayiz boş muhabbet olunca yardiriyoz
Kırmadı dikkatli bak enişte kirdirdi yazar kupon aciklamasindason oyunu kırdı ben bıurya yazarken![]()
Ben küfür edilecek karakterde bir kişilik değilim önce onu bilmeni isterim güzel kardeşim edebinle takıl sıkıntı yokBuna karşılık normalde küfür ederdim ama malesef forum kuralları sen ettim say
Bu ısı bılıyosun dost wınnerlık bı baskaKırmadı dikkatli bak enişte kirdirdi yazar kupon aciklamasinda
Oo kaosmuBuna karşılık normalde küfür ederdim ama malesef forum kuralları sen ettim say
Tabi efendimBen küfür edilecek karakterde bir kişilik değilim önce onu bilmeni isterim güzel kardeşim edebinle takıl sıkıntı yok
Çok büyük uğursuzluk var reco öyle böyle değilBu ısı bılıyosun dost wınnerlık bı baska
@Sahtiyan seti demişsin la ben yanlış görmüşümMaçı dedin seti oynamissin gardaşım o zaman 😂😂
Silivri soğuk gitmek istemiyorumOo kaosmu
Kazandırdın ya dost buyu bozulmusÇok büyük uğursuzluk var reco öyle böyle değil
Kapıdaydım zatenenişte emre sully
dm ye bekleniyorsunuz
Öhööenişte emre sully
dm ye bekleniyorsunuz
Kaosluk bir durum yok ki gardaşımOo kaosmu
Ben yazmam dost zaten bizim dm mız var bak ordan yolla ben yazarsam 500 den asagi almamenişte emre sully
dm ye bekleniyorsunuz
Sakasına yapıyom dostKaosluk bir durum yok ki gardaşım