Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti dost / Özel Oran

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1

Emre1910

Kader de bize gülecekmiş ne zaman ?
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,547
6,486
113
Adam gelse bize sovse yeridir ha adamın maçlarını takip etmeyip konunun içinden geçtik aw 😂
Ben senin kuponu takip ederken burayı da aksatmadim rica etti gardaşım ama ceviremedik maçı

TayfunWhite

Since 1963🐊🟢⚪
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,621
9,651
113
Amin gardasim kuruma gönderince düzeldi biraz şükür yoksa otizm diye rapor vereceklerdi Rabbim kapı açtı çok şükür ama kurum acımıyor tabiki çantada keklik misali 40 dakika eğitime 300 lira alıyorlar kuruttular ama canı sağolsun evlat başka
Devlet yardım eder belki dost araştır devlet o konularda hassas

pehlivan35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,934
5,122
113
Amin gardasim kuruma gönderince düzeldi biraz şükür yoksa otizm diye rapor vereceklerdi Rabbim kapı açtı çok şükür ama kurum acımıyor tabiki çantada keklik misali 40 dakika eğitime 300 lira alıyorlar kuruttular ama canı sağolsun evlat başka
Umudunu yitirme dost benim dayımın kızı da 6 yaşına kadar konusamamis şimdi fen lisesinde okuyor

Emre1910

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,547
6,486
113
Devlet yardım eder belki dost araştır devlet o konularda hassas
Devlet yardım etmesi için rapor alman gerekiyor rapor alınca da ilerde çocuk memuriyet yapamıyor duruma geliyor olur ya raporluk durum yoktur diye önden paralı yolladık ki yok gibi de duruyor yarın memur olmak ister rapordan olamaz o zaman yüzüne bakamam gardaşım

TayfunWhite

Since 1963🐊🟢⚪
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,621
9,651
113
Devlet yardım etmesi için rapor alman gerekiyor rapor alınca da ilerde çocuk memuriyet yapamıyor duruma geliyor olur ya raporluk durum yoktur diye önden paralı yolladık ki yok gibi de duruyor yarın memur olmak ister rapordan olamaz o zaman yüzüne bakamam gardaşım
Allah hayırlısını eylesin dost

Emre1910

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,547
6,486
113
Umudunu yitirme dost benim dayımın kızı da 6 yaşına kadar konusamamis şimdi fen lisesinde okuyor
Aynen şu an yolladığım kurumdaki kadın da aynısını söylüyor çok zeki diyip diyip duruyor bakalım hayırlısını versin Rabbim