Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling dost/ Kasa 500 Hedef Karın Tokluğu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
77,582
49,801
113
ben ünideyken trakyada tekelciyle kankaydım salonda 3litre rakılar vardı 1 salon doluydu meyhanelerinde veriyorlardı canım sıkıldıkça içiyordum yanında meze sevmiyorum artık ben :D burgaz rakı böyle 3 litre şişelikte, tekelci canın sıkıldıkça iç kardeşim diyordu 1 haftada 2 tane bitiriyordum :D
En güzel meze rakı yanına kavun la

Valenciennes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
36,930
37,101
113
ben ünideyken trakyada tekelciyle kankaydım salonda 3litre rakılar vardı 1 salon doluydu meyhanelerinde veriyorlardı canım sıkıldıkça içiyordum yanında meze sevmiyorum artık ben :D burgaz rakı böyle 3 litre şişelikte, tekelci canın sıkıldıkça iç kardeşim diyordu 1 haftada 2 tane bitiriyordum :D
Nerde okudun ak kırklarda mi

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
77,582
49,801
113
Uruguay bastırıyorrrrr offfff bastırın aşklarımmmmmmm

parsens

𝐀𝐘𝐘𝐀𝐒̧
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,426
9,976
113
En güzel meze rakı yanına kavun la
ben rakıyı ortam varsa içerim başka türlü içmem clublarda rom cola içerim black russian içerim. çok para kazandıysamda viski alırım 1 tane chivas 70lik sabaha kadar götürür :D fakirkende gidip tekele yazdırıp 7 bira alırım sabaha kadar götürür :D

parsens

𝐀𝐘𝐘𝐀𝐒̧
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,426
9,976
113
bu ekvador defansçıdır ama dep acımaz çakar 2yi birazdan

ozzy1221

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,360
977
113
ben rakıyı ortam varsa içerim başka türlü içmem clublarda rom cola içerim black russian içerim. çok para kazandıysamda viski alırım 1 tane chivas 70lik sabaha kadar götürür :D fakirkende gidip tekele yazdırıp 7 bira alırım sabaha kadar götürür :D
Istanbulda toplanicann aslında herkes 10k getirecek clube gidicen

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
77,582
49,801
113
Lan sen kuran çarpsın ağzının tadını bilmiyorsun ne clubı gidicen pavyona en çirkininden 2 tane trakyalı alcan güzeller muamele yapmıyor , kafaları erkenden olsun diye 2şer tekila shot hızlansınlar diye 2 burn içiricen sohbet arasında bol yalan sıkıcan numaralarını alıcan sonrası TokmakSpor

parsens

𝐀𝐘𝐘𝐀𝐒̧
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,426
9,976
113
neyse beyler gol attıralım artık sinerji dostun eli ayağı titriyor yine laptopu yanına almış zarar vermesin

ozzy1221

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,360
977
113
Lan sen kuran çarpsın ağzının tadını bilmiyorsun ne clubı gidicen pavyona en çirkininden 2 tane trakyalı alcan güzeller muamele yapmıyor , kafaları erkenden olsun diye 2şer tekila shot hızlansınlar diye 2 burn içiricen sohbet arasında bol yalan sıkıcan numaralarını alıcan sonrası TokmakSpor
Dost numara alana kadar iflahımızı severler djejdjejx

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...