Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling dost/ Kasa 10 Bin Hedef 30 Bin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,074
58,219
113
Dost sana özelden de açıkladım buradan da söylüyorum ben yanlış liste yapmam bak git bu listedeki herkese ilk mesajdan bu yana bak 2 adımın sonuna kadar . 10 mesaj yazan herkesi listeye alsam 50 kişi yapıyor . Buradan alamadıysan benden alırsın daha sonra sıkıntıya mahal yok
Kardes bana bi dm atarmisin sen

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,122
17,918
113
Ama sana bir şey diyeyim sağlayıcılarla anlaşıyor Türk siteleri biliyorlar sadece buraya hizmet verdiklerini vpn yi o yüzden kapatıyorlar kesinlikle danışıklı dövüş
Sporstbet io da böyle kayıp serisi yok 1 ay kaybedersin 2. Ay bi tane 20k da olsa para öder
Yüksek para yine çıkmaz kasadan ama böyle bi soygun göremezsin bunların alayı orospu çocuğu hırsız terörist bir tanesi bile sağlam değil aslında adamın kasası sağlam öde diyor zaten istediğimizde söker alırız herkesten
TR oyuncularini kaz gibi yoluyorlar bu slot dan
Ülkenin yuzde 50 si bu slotu oynuo kesin oynayanlarin yüzde 45 o batık halde para vermiyor milyonları kaybediyorlar
Bu slot yuzunden intihar eden çok polis asker var bu sene

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,149
22,112
113
La sen ne boş yaptın.ben hemen atsın diyemi diyorum.bana ibanla deil paratimele at diyorum nezaman atarsan.kafayimi yedin.paratime atıp yatıp uyuycam ben zaten.herseye ne atliyosun sen hayırdır.herseye herkese boş yorum yapıp durma
8 kere ıbana at yazmıssın kalabalık yapma duzgunce soru sordum tıtreme oluyormu sende kumarsız bır gunde ?

parsens

𝐀𝐘𝐘𝐀𝐒̧
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,483
10,005
113
beyler para bana geçsin yollamaya başlıcam.

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,129
84,872
113
TR oyuncularini kaz gibi yoluyorlar bu slot dan
Ülkenin yuzde 50 si bu slotu oynuo kesin oynayanlarin yüzde 45 o batık halde para vermiyor milyonları kaybediyorlar
Bu slot yuzunden intihar eden çok polis asker var bu sene
Bana tümbet destek pragmatic oynama dedi Açık açık karıyla 20 dk konuştum çünkü aylardır kaybediyorum yani bi tane 20k alamamak nedir ya zaten 4-5 atıyorum minimum attığım zaman hani bonusta alıyoruz 7-8k kasa eee yani 10 ayda bi tane 7-8 bin 20k paraya çıkmıyor mu yani bu nasıl bi orospu çocukluğu

fatihgs1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,870
1,684
113
8 kere ıbana at yazmıssın kalabalık yapma duzgunce soru sordum tıtreme oluyormu sende kumarsız bır gunde ?
Senin kadar olmuyo emin ol.herkese salça olma ağzının payını verirler oturursun götunun üstüne😂hadi şimdi o boş beleş adamlarına yap bu artisliklerini gereksiz adam😂

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...