Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling dost/ Kasa 10 Bin Hedef 30 Bin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,147
84,890
113
Bende aylardır slotdan hiç alamadım paso kayıp sağlayıcı mimlemiş bizi vermiyor
Ama sana bir şey diyeyim sağlayıcılarla anlaşıyor Türk siteleri biliyorlar sadece buraya hizmet verdiklerini vpn yi o yüzden kapatıyorlar kesinlikle danışıklı dövüş
Sporstbet io da böyle kayıp serisi yok 1 ay kaybedersin 2. Ay bi tane 20k da olsa para öder
Yüksek para yine çıkmaz kasadan ama böyle bi soygun göremezsin bunların alayı orospu çocuğu hırsız terörist bir tanesi bile sağlam değil aslında adamın kasası sağlam öde diyor zaten istediğimizde söker alırız herkesten

fatihgs1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,880
1,684
113
Fatıh bır sakın ol la tedavı gordun mu sen kumarla alakalı cıddı soruyoeum
La sen ne boş yaptın.ben hemen atsın diyemi diyorum.bana ibanla deil paratimele at diyorum nezaman atarsan.kafayimi yedin.paratime atıp yatıp uyuycam ben zaten.herseye ne atliyosun sen hayırdır.herseye herkese boş yorum yapıp durma

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,021
50,067
113
Biz neden yokuz dost listede
Dost sana özelden de açıkladım buradan da söylüyorum ben yanlış liste yapmam bak git bu listedeki herkese ilk mesajdan bu yana bak 2 adımın sonuna kadar . 10 mesaj yazan herkesi listeye alsam 50 kişi yapıyor . Buradan alamadıysan benden alırsın daha sonra sıkıntıya mahal yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...