- 5,880
- 1,684
- 113
Kacirdigim bişeymi var dost😀Cano bak okumuyorsunmesajları
Kacirdigim bişeymi var dost😀Cano bak okumuyorsunmesajları
@parsens e atacaksın cano ibanı daha çekim gelmedi birtanemmsakin olKacirdigim bişeymi var dost😀
Senin hakkını Metin abine verek la @Metings190513 dakika var![]()
Karammmmburdan ödül alamadık ama betpipo sağolsun 50 freespin kodu verdi girdik çevirdik rulettte 10800 yaptım şansa bak gece gece
Ama sana bir şey diyeyim sağlayıcılarla anlaşıyor Türk siteleri biliyorlar sadece buraya hizmet verdiklerini vpn yi o yüzden kapatıyorlar kesinlikle danışıklı dövüşBende aylardır slotdan hiç alamadım paso kayıp sağlayıcı mimlemiş bizi vermiyor
Tebrikler dost hepsini cekebiliyormusunburdan ödül alamadık ama betpipo sağolsun 50 freespin kodu verdi girdik çevirdik rulettte 10800 yaptım şansa bak gece gece
La yok abım abım bıze sararSenin hakkını Metin abine verek la @Metings1905
Biz neden yokuz dost listedeLİSTE BUDUR
Parsens
Allan
Valenciennes
Hayat1kumar
Onkoko
Metin
Jayjay
Calimly
Hakan170
Calyp
Fatih
Athena
Aferini hakkettin 20 dagitmissin bu hosuma gitti
kantinciye vereceğim bende 750sini açlıktan öldüm 400 de fatura abi iyi denk geldiSenin hakkını Metin abine verek la @Metings1905
Mulayim e verin la adam günde 30 kişiye dağıtım yapıyor bugün bile 26 kişiye destek olup sıfırlandı adamSenin hakkını Metin abine verek la @Metings1905
Her ski yanlış yazmış ayyaş aw@jayjajyokocha @Athena @fatih0638 h1905 @Hayat1kumar bunun haricindeki arkadaşlar listede yer alan mesaj yollasın kayıt ediyorum.
Kuralllara uyuyoruz dayımAferini hakkettin 20 dagitmissin bu hosuma gitti
bilmiyorum çekim verdik gelirse gelir gelmezse yapacak bişey yokTebrikler dost hepsini cekebiliyormusun
La sen ne boş yaptın.ben hemen atsın diyemi diyorum.bana ibanla deil paratimele at diyorum nezaman atarsan.kafayimi yedin.paratime atıp yatıp uyuycam ben zaten.herseye ne atliyosun sen hayırdır.herseye herkese boş yorum yapıp durmaFatıh bır sakın ol la tedavı gordun mu sen kumarla alakalı cıddı soruyoeum
Olm bak kumarı bırakamazsin biliyorum ama askerde yemeğini kesip kumara verme salakligi yapıp kimseye muhtaç duruma dusmekantinciye vereceğim bende 750sini açlıktan öldüm 400 de fatura abi iyi denk geldi
Dost sana özelden de açıkladım buradan da söylüyorum ben yanlış liste yapmam bak git bu listedeki herkese ilk mesajdan bu yana bak 2 adımın sonuna kadar . 10 mesaj yazan herkesi listeye alsam 50 kişi yapıyor . Buradan alamadıysan benden alırsın daha sonra sıkıntıya mahal yokBiz neden yokuz dost listede