- 6,385
- 4,074
- 113
1200u 4k yap cek bari gaza gelme😂İnsallahhhh eyvallah adamsın kazanırsam @abree ve sana Dm atcam bol şanslar banaaaaaa
1200u 4k yap cek bari gaza gelme😂İnsallahhhh eyvallah adamsın kazanırsam @abree ve sana Dm atcam bol şanslar banaaaaaa
4de falan durmam en son böyle olduğunda ligjtning rulette 500 x yakaladiydim ama 3 TL'ye 😅😅😅😅1200u 4k yap cek bari gaza gelme😂
EyvalalhhhBol şans dostum
Çok zorluyorsun hocam şansını4de falan durmam en son böyle olduğunda ligjtning rulette 500 x yakaladiydim ama 3 TL'ye 😅😅😅😅
Freni patlamis kamyon gibisin dost😂4de falan durmam en son böyle olduğunda ligjtning rulette 500 x yakaladiydim ama 3 TL'ye 😅😅😅😅
AnlamıyorFreni patlamis kamyon gibisin dost😂
Biz uzerimize dusen kardesligi yaptik uyardik,artik gerisi onda.para onun keyif onun.Anlamıyor![]()
HaklısınBiz uzerimize dusen kardesligi yaptik uyardik,artik gerisi onda.para onun keyif onun.
Kolay gelsin hocam ben daha yazamıcam sana1000 dahahhahhhhaaa
Eyvallkahhhhh adamsinizzzz clktan gittii şimdi de atlasa 1000 atcam.bu da sonnmBiz uzerimize dusen kardesligi yaptik uyardik,artik gerisi onda.para onun keyif onun.
Sen cok iyi bir insansinnn ama ben salagim işte dostKolay gelsin hocam ben daha yazamıcam sana
Git 500ünü teke bas turkish ligjtning elde i097Sen cok iyi bir insansinnn ama ben salagim işte dost
Kardesim benim ,canim dostum niye bizi dinlemiyosun anlamiyorsun.bak kaybedersen kendimiz kaybetmis gibi uzulecez o kafayla kumar oynamak cok riskli.kaybettikce atarsan birazdan hesabinda paran biter bonus kovalamaya baslarsin.yapma bak cebimizde bes kurus yok bizim gibi olacaksin1000 dahahhahhhhaaa
Ben adama telefonumu da yazdım ama illa kaybedecek yapacak bişi yokKardesim benim ,canim dostum niye bizi dinlemiyosun anlamiyorsun.bak kaybedersen kendimiz kaybetmis gibi uzulecez o kafayla kumar oynamak cok riskli.kaybettikce atarsan birazdan hesabinda paran biter bonus kovalamaya baslarsin.yapma bak cebimizde bes kurus yok bizim gibi olacaksin
Yarin okuyunca anlar biziBen adama telefonumu da yazdım ama illa kaybedecek yapacak bişi yok
Şansı varsa tek atar çekerYarin okuyunca anlar bizi