- 6,385
- 4,074
- 113
Durmaz o kanka frenler tutmuyor suanŞansı varsa tek atar çeker
Durmaz o kanka frenler tutmuyor suanŞansı varsa tek atar çeker
La murat 😂yap insallah ama kaybedersen kizcam sana yarin2300 yaptım.bini ama zararı kapatmıyor devammnbbb 4 k.yapayom ikinize de 200 errreere
Gördüğün gibi yapma şansı varDurmaz o kanka frenler tutmuyor suan
Yapacağına inanıyor musun aga2300 yaptım.bini ama zararı kapatmıyor devammnbbb 4 k.yapayom ikinize de 200 errreere
Aga iyi misin6 betten oyuna aldı 100 TL ödedi orr..... Bekle sen senin 7 cedeini w....cemmm bekler bekleeeee
Ben her zaman çok özgüvenli biriyim kralllllll ama bu konuşmalarınızi unutmammm iyiliginizi unutmam dönüş yapcam zaten ben her kazancımda ödül atıyorum birilerine bilen bilirYapacağına inanıyor musun aga
İyiyim de 6 bete 100 TL ödedi şimdi sigaraya çıktım bahçeye kasa 1800 20 tur 30 betten cevircem 1000 x gelseofAga iyi misin
Kardeşim ödül eyvallah isteriz de lütfen 0 kalma bak rica ediyorum. Ödül gelirse de bende senin gibi yapıcam söz 2 elde 😄😄😄Ben her zaman çok özgüvenli biriyim kralllllll ama bu konuşmalarınızi unutmammm iyiliginizi unutmam dönüş yapcam zaten ben her kazancımda ödül atıyorum birilerine bilen bilir
La kankam bizim bisey bekledigimiz yok senden sen kaybetme yeter gozunu sevdigimBen her zaman çok özgüvenli biriyim kralllllll ama bu konuşmalarınızi unutmammm iyiliginizi unutmam dönüş yapcam zaten ben her kazancımda ödül atıyorum birilerine bilen bilir
AlEn son bonanzanin bana borcu vardı 1 ay önce 5200 TL mi yedi
1000x için 15 gün daha uğraş kardeşim gelir hemenİyiyim de 6 bete 100 TL ödedi şimdi sigaraya çıktım bahçeye kasa 1800 20 tur 30 betten cevircem 1000 x gelseof
1000 x derken Betin 1000 x i kral 30 tur 30 TL den farmladdim yedi kasayı jaldi 13001000x için 15 gün daha uğraş kardeşim gelir hemen
Bol şans dostum2300 yaptım.bini ama zararı kapatmıyor devammnbbb 4 k.yapayom ikinize de 200 errreere
1300 abime bıraktım oynamıyorumKasan kaç şu an