- 11,741
- 5,749
- 113
Hocam 1 maç biz verelim dedik yoksa parada gözümüz yok ama çok hızlı kaynediyosunÇekti parayi
Anlamadim
Hocam 1 maç biz verelim dedik yoksa parada gözümüz yok ama çok hızlı kaynediyosunÇekti parayi
Anlamadim
Sen Nerden atladın hocamPara içinmi bekliyodun ona yardım içinmi?
Günü -700le tamamladikh
[Ü0/QUOTE]
BEreket versin 0 kalmaktan iyi
Forumdan atladım reisSen Nerden atladın hocam
Kral kaybetmedim sonorayi abim cektih ama yine bana yazdı -700 hızlı kaybediyorsun derken bu işler böyle ben hızlı oynarım bakarian -3000 yazar bakarian +15.000Hocam 1 maç biz verelim dedik yoksa parada gözümüz yok ama çok hızlı kaynediyosun
Okr hocam hangi konudaysan devam et ordan o zaman. İyi forumlarForumdan atladım reis
Ok ne diyelimKral kaybetmedim sonorayi abim cektih ama yine bana yazdı -700 hızlı kaybediyorsun derken bu işler böyle ben hızlı oynarım bakarian -3000 yazar bakarian +15.000
Bugünlük - yazdı ama illa ben bunnun intikaminialcaim
Yere bal dökülmeyegörsün karıncası bol olur dikkat et dostumBu insanlar çok yuzsusz sw arkadaşım arıyor borç istiyor ulan ben 2700 kaynetmisim sana ne verebilirim aw
Dost seninde lafin hos degil kendi adina konus.biz falan deme benim kimseden bi beklentim yok.senin varsa ben dersinKolay gelsin hocam sana biz boşuna beklemişiz
Hocam ben adamın kaybetmemesi için 100 kere yazdım bundan bahsediyorum ve adama mesaj da attım oynama diye . Neyse iyi geceler herkese.Yere bal dökülmeyegörsün karıncası bol olur dikkat et dostum
Dost seninde lafin hos degil kendi adina konus.biz falan deme benim kimseden bi beklentim yok.senin varsa ben dersin
Sağlık olsun dostum@Shellac kuponumakaybetti