- 11,741
- 5,749
- 113
Dikkatli ol hocamHe kral bugün de dagitalim dedik sen naberisn nasilsin
Dikkatli ol hocamHe kral bugün de dagitalim dedik sen naberisn nasilsin
Valla sağlık olmayjncabi b.k olmuyor ağa istersen dünya paran olsun ayrıca bu aw parasını hep düşünüp harcayinc a keyfi cikmiyor düşünmeden yemek lazım bazennb
Eyvallah kral nabersin nasılsınDikkatli ol hocam
Atamaz kanka onlar mallar çünküBraga 3u yedi atsa bari bi gol
Atma atma yat uyu dostumBen 1200 daha atmaya gidiyorum baslarikkaybina bahsine
Çok da iyi değilim ama senden iyiyim kardeşim sanırım. Dediğim gibi dikkat et parana hocamEyvallah kral nabersin nasılsın
Kanka gozunu seveyim para yatirma baska uyu yarin pisman olcaksin .lutfen bakAtamaz kanka onlar mallar çünkü
Kolay gelsinBen 1200 daha atmaya gidiyorum baslarikkaybina bahsine
EuvallahkralKolay gelsin
Bekle sen s...em oyunlari şimdi ne varsawKanka gozunu seveyim para yatirma baska uyu yarin pisman olcaksin .lutfen bak
Mesaj at banaEuvallahkral
Kanka şoyle dusun ben bugun 50 lira para bulamadim ve kendime cok kizdim o yuzden benim gibi parasiz kalmak istemiyorsan alkolluyken oynamaBekle sen s...em oyunlari şimdi ne varsaw
AtayummMesaj at bana
Çok doğru söyledin ama ben çoktan bankadan paparaya çektim parayı şimdi şans dileeee içimde his var 10 k.olcwk bu olmaswq 1 saatte 1700 kayippKanka şoyle dusun ben bugun 50 lira para bulamadim ve kendime cok kizdim o yuzden benim gibi parasiz kalmak istemiyorsan alkolluyken oynama
Dostum yarin uzulmeni istemiyordum ama artik yapacak bisey yok insallah kaybetmezsinÇok doğru söyledin ama ben çoktan bankadan paparaya çektim parayı şimdi şans dileeee içimde his var 10 k.olcwk bu olmaswq 1 saatte 1700 kayipp
İnsallahhhh eyvallah adamsın kazanırsam @abree ve sana Dm atcam bol şanslar banaaaaaaDostum yarin uzulmeni istemiyordum ama artik yapacak bisey yok insallah kaybetmezsin
🙏İnsallahhhh eyvallah adamsın kazanırsam @abree ve sana Dm atcam bol şanslar banaaaaaa
Hocam işalla kazanırsın ama bu gidişle zor maalesefİnsallahhhh eyvallah adamsın kazanırsam @abree ve sana Dm atcam bol şanslar banaaaaaa