Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Dolmabahçe'deki Derbide Beşiktaş ile Fenerbahçe Kozlarını Paylaşacak

Bernardo1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,227
2,559
113
Saçma konuşan ben miyim şöyle yaptık böyle yaptık diyonda sahada yoktu takımınız kırmızıya kadar maçı kazanmanız için çok önemli bir faktör oldu yalan mı taraftarı oldugun formayı çıkar yorum yap biz başarılar dileriz sözümüz yok yaparsan bu aptallığı affetmez rakip tebrikler
Fenerim gene yarışta tutulmaya çalışılıyor GS sokar inşaat çivisini Kadıköy'de feto meto başlarlar propagandaya

TommyEgan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,068
1,559
113
Sergen akilli adam bu çöpleri oyuna dahil ediyor tüm turkiyede bende kadronun ne olduğunu görsün diye bak bakalım seneye bu adamlardan biri kadroda olacakmı sergen akilli adam işini biliyor seneye güzel bi kadro kurar Beşiktaş
Seneye sergen kalırsa tabi

Mrc35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,527
3,455
113
Sergen akilli adam bu çöpleri oyuna dahil ediyor tüm turkiyede bende ki kadronun ne olduğunu görsün diye bak bakalım seneye bu adamlardan biri kadroda olacakmı sergen akilli adam işini biliyor seneye güzel bi kadro kurar Beşiktaş
Ahhh sergenim ahhh sezon başında gelecekti kadroyu sergen kuracaktı

TommyEgan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,068
1,559
113
Güzel kardeşim ben forumdakileri kastetmedim Beşiktaş tribünlerini kastettim ben mesajlarınızı bile okumadım kız gibi alinmana gerek yok yenseydiniz de zaten şampiyon olamazsınız siz 10 kişi gs yi 1-0 öndeyken yenemediniz siz
Dostum belki bende tribündeyim ortaya laf atıp cevabını alınca sende karı gibi ağlama o zaman

fatihgs1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,610
2,258
113
Orkun fena ihanet etti bu akşam besiktasa.tas gibi top oynarken ve 2-0 öndeyken ne gerek vardı o şekil girmeye.

Mrc35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,527
3,455
113
Neyse dostlar ölümlü dünya kırmayın birbirinizi, geceniz güzel olsun,Milan Roma maçı başlayacak onu izleyelim bari hayırlı geceler

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,266
9,790
113
Tartışma zaten ofsaytımsı olan şeyle sivas maçındaki son dakşka pozisyonunada penaltı der zaten
Bu pozisyona penaltı değil dediğiniz için bu haldesiniz. Pozisyonda iki tane penaltı var. Djiku penaltı yapıyor ama djiku sarı kart sınırında ve haftaya Galatasaray maçı olduğu için penaltı livakoviçe çalınıyor. İyi geceler dost.

NoEscapE

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,617
10,438
113
Bu pozisyona penaltı değil dediğiniz için bu haldesiniz. Pozisyonda iki tane penaltı var. Djiku penaltı yapıyor ama djiku sarı kart sınırında ve haftaya Galatasaray maçı olduğu için penaltı livakoviçe çalınıyor. İyi geceler dost.
Yav haşim sç kardeşim boşver kalbimizi kırmyalım şimdi akşam akşam gelicen burda tuttugumuz takıma seneryoxu yok öyle yok şöyle git kendi takımınla ilgilen konu beşiktaş fener konusu Daha geçen hafta göztepe maçında gördük kimin satılmış oldugunu rezil bi kararla ile göztepeyi nasıl yendiğinizi cümle alem biliyor

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,266
9,790
113
Yav haşim sç kardeşim boşver kalbimizi kırmyalım şimdi akşam akşam gelicen burda tuttugumuz takıma seneryoxu yok öyle yok şöyle git kendi takımınla ilgilen konu beşiktaş fener konusu Daha geçen hafta göztepe maçında gördük kimin satılmış oldugunu rezil bi kararla ile göztepeyi nasıl yendiğinizi cümle alem biliyor
Yürüye yürüye yendik ligin üstündeyiz.