Ona bişey diyen oldumu dost kırmızı netti osterwolde rafaya yaptığı net karttı sözlü uyarı verdi
Haketti adamın ayağını kiriyordu
Haketti adamın ayağını kiriyordu
Tam tersi ligde şampiyonluk çekişmesinin devam etmesi için fbnin kazanmasıni isterlerHakem ve TFF bjknin kaybetmesini göze alamaz 2-0' dan kendi evinde şu kaotik ortamda kırmızı kart sebebiyle, fener erken buldu beraberliği şimdi plan yapiyorlardir nasıl cikacaz işin içinden diye. İkinci yarı enteresan şeyler olacak bakın görün.
Aynen öyle farka gideceğimiz maçta orkunun yaptığı mallık yaktı bizi, çıldırıyorum şu anda resmen....Tarifi fark gelir diye dusunurken Orkun 30 milyon verilen oyuncu bizi yine duman etti suan fener fark atmasın diye bekliyorum saka gibi
Kufredilmedik hiçbir yerini bırakmadım kulağının arkasına kadarAynen öyle farka gideceğimiz maçta orkunun yaptığı mallık yaktı bizi, çıldırıyorum şu anda resmen....
Mal kardeşim bi adam bu kadar mal olamaz hani genç oyuncu olsan oheyecanlı olsan dicemde gitmişsin feyenord da benfica da oynamışssın 2-0 derbide öndesin nasıl böyle bi faul yapıyorsun top kaleye uzak amaç neydi yani rakipte morel yokken moreli vermekle maçıda verdiTarifi fark gelir diye dusunurken Orkun 30 milyon verilen oyuncu bizi yine duman etti suan fener fark atmasın diye bekliyorum saka gibi
İşlese bari 🤣🤣🤣Kufredilmedik hiçbir yerini bırakmadım kulağının arkasına kadar
Rakip kaleciyle karşı karşıya kalır risk alırsın orta sahada adama taban dalmak nedir ne şerefsiz herifMal kardeşim bi adam bu kadar mal olamaz hani genç oyuncusun heyecanlısın dicemde gitmişsin feyenord da benfica da oynamışssın 2-0 derbide öndesin nasıl böyle bi faul yapıyorsun top kaleye uzak amaç neydi yani rakipte morel yokken moreli vermekle maçıda verdi
Daha 4/5 yıllık sözleşmesi var şeyi tuttuk ayağı bari kirilsada futbol hayatı bitse kurtulsak şu çocuktanİşlese bari 🤣🤣🤣
Ortasaha da olan pozisyon simdi Orkun genç bir oyuncu olsa dicem tm tecrübesiz hata yaptı Hollanda da yilin futbolcu su seçilmiş bir adam bu hatayı yapamaz bizim zaten ligte bi amacımız yoktu sadece hiç değilse büyük maclari kazanip bizde taraftar olarak bunlan da yetinirdik saolsunlar onu bile çok gördüler bize isterse fener 20 tane atsin artik umrumda değilMal kardeşim bi adam bu kadar mal olamaz hani genç oyuncu olsan oheyecanlı olsan dicemde gitmişsin feyenord da benfica da oynamışssın 2-0 derbide öndesin nasıl böyle bi faul yapıyorsun top kaleye uzak amaç neydi yani rakipte morel yokken moreli vermekle maçıda verdi
Bu dallama olmasa o kartların verilmemesi bile kurtaramazdi feneri 3/4 kesindi sağolsun Orkun ben burdayım dediKırmızıya lafım yokta kardeşim fenerin 2 net kartını neden vermiyorsun aaaa...ı Hakemi
Bide biz buna öyle bi hoşgeldin ortamı hazırladık ki yani yolunu s.... Çocuğu geldiğinden beri bi tane hayırlı iş yapmadıBu dallama olmasa o kartların verilmemesi bile kurtaramazdi feneri 3/4 kesindi sağolsun Orkun ben burdayım dedi
Orkun büyük maçları kaldıracak kapasitede bi oyuncu değil belli gereksiz bi transferdi neyse sağlık olsunOrtasaha da olan pozisyon simdi Orkun genç bir oyuncu olsa dicem tm tecrübesiz hata yaptı Hollanda da yilin futbolcu su seçilmiş bir adam bu hatayı yapamaz bizim zaten ligte bi amacımız yoktu sadece hiç değilse büyük maclari kazanip bizde taraftar olarak bunlan da yetinirdik saolsunlar onu bile çok gördüler bize isterse fener 20 tane atsin artik umrumda değil