- 26,728
- 16,056
- 113
Ozan belana çakayım canım sıkkındı kahkaha attırdın bana akşam akşam canımsınnnn 😅😅😍😍😍@Victorosimhen kanzi geçmiş olsun
Temizinden 20 bin atayım sana hemen mahkemeden gelen parayı ben alırım kabul mü,
Hemen cevap ver
Ozan belana çakayım canım sıkkındı kahkaha attırdın bana akşam akşam canımsınnnn 😅😅😍😍😍@Victorosimhen kanzi geçmiş olsun
Temizinden 20 bin atayım sana hemen mahkemeden gelen parayı ben alırım kabul mü,
Hemen cevap ver
Uğraşman lazım, bunu yapanlar büyük ihtimal zaten suç kaydı olanlar ailesini bulacaksın anlatacan 3-5 katını alırsın.Verirler dimi knk
Tmm knk bu iyi oldu yaSen git adliye geçen beni de arabulucu aramıştı başka davadan adliye sana arabulucu nosu da verir
Vekalet al sundan 😀Uğraşman lazım, bunu yapanlar büyük ihtimal zaten suç kaydı olanlar ailesini bulacaksın anlatacan 3-5 katını alırsın.
Ama sen arama senden para alırlar
İmdb 9,8 roman havası 😅Yemin ederim çok film adamsın jdjd
Knk arabulucuyla maddi kaybımızı verirse dayacı olmaktan vazgeceriz knk Bi 50 k verse yeterSen git adliye geçen beni de arabulucu aramıştı başka davadan adliye sana arabulucu nosu da verir
Dosyada yazar arabulucu atanan kısıKnk arabulucuyla maddi kaybımızı verirse dayacı olmaktan vazgeceriz knk Bi 50 k verse yeter
😂😂😂Vekalet al sundan 😀
İnternete bu arabulucu numarası varmıkşDosyada yazar arabulucu atanan kısı
Sen adliye git bizim arabulucu tanıdıktı Ctesi içerken geldi yanımıza imza aldı gittiKnk arabulucuyla maddi kaybımızı verirse dayacı olmaktan vazgeceriz knk Bi 50 k verse yeter
Gerekçeli karar ne diyor ?2022 yılında 14 bin tl dolandirilmistim
İntegram üzerinden kripto vs dediler arkadaşımın hesabını çalmışlar meğersem bende 14 Bin para attım dolandirici çıkmıştı savcılığa bilgileri vermiştim dosya açık şuan
Kağıtları ve tel numaralarını savcılığa vermiştim
Dava açık yargıtayda gözüküyor şuan
Paramı geri vereceklermi sizce
Peşinden koşmadım arayıp sormadım hiç ama şuan yargitayda gözüküyor yani
Paramı geri alabilecekmiyim 3 yıl oldu??
Hızlı bir avukat tut kur farkıyla alırsın paranıAlamazsin soytarilar benim arabama tas atti arabama zarar vermisti gecen sene kamera kaydi var mahkemeye ciktik 38 bin ceza kestiler karsi tarafa halen odenmedi sacmalik ulkde yasiyoruz
Aynen 🙂İmdb 9,8 roman havası 😅
Nerde yazıyor knk oGerekçeli karar ne diyor ?
5 yıla kadar zamanı var öncelikle parayı attığın arkadaşının baş şüpheli sanık olduğunu üzülerek belirtmeliyim bu gibi suçlar bilişim sucudur ve çok karmaşıktır dosyadır sonuç olarak oranı alacaksın ama paranın bir değeri kalmayacak2022 yılında 14 bin tl dolandirilmistim
İntegram üzerinden kripto vs dediler arkadaşımın hesabını çalmışlar meğersem bende 14 Bin para attım dolandirici çıkmıştı savcılığa bilgileri vermiştim dosya açık şuan
Kağıtları ve tel numaralarını savcılığa vermiştim
Dava açık yargıtayda gözüküyor şuan
Paramı geri vereceklermi sizce
Peşinden koşmadım arayıp sormadım hiç ama şuan yargitayda gözüküyor yani
Paramı geri alabilecekmiyim 3 yıl oldu??
Uyapı araştır gerkçeli karar olması lazım.Nerde yazıyor knk o