- 1,836
- 1,141
- 113
Dostlar selamlar, 2.5 aydır cezaevindeydim açıktan izine çıktım haftaya tekrar gideceğim görüşmeyeli nasılsınız
Açlıktan izne cıktım diye okudum gözler gitti slot çevirmekten.karnımı doyurup geri girecem felan dicen sandim.😀geçmiş olsun bu aradaDostlar selamlar, 2.5 aydır cezaevindeydim açıktan izine çıktım haftaya tekrar gideceğim görüşmeyeli nasılsınız![]()
Toplam yatarın ne ki çok mu daha?Dostlar selamlar, 2.5 aydır cezaevindeydim açıktan izine çıktım haftaya tekrar gideceğim görüşmeyeli nasılsınız![]()
Yakalandigim gece Bonus hunt yapmıştım kullanamadan sabah polisler aldı 2.5 ay sonra kullanmak nasip olmadı gene vermedi slotuAçlıktan izne cıktım diye okudum gözler gitti slot çevirmekten.karnımı doyurup geri girecem felan dicen sandim.😀geçmiş olsun bu arada
Geçmiş olsunDostlar selamlar, 2.5 aydır cezaevindeydim açıktan izine çıktım haftaya tekrar gideceğim görüşmeyeli nasılsınız![]()
Şuan yattigimdan 15 ay yatarim 12 ay kaldi 4 dosya daha var hayırlısı ile çözmemiz lazım bakalım açık cezaevinde yatmak sorun degilde kapali sıkıntı be baba Silivri harbi soğuktuToplam yatarın ne ki çok mu daha?
Çıkınca zengin olacagin hayaliyle 2.5 ay gecirmissimdir rüyanda hep slotu açıp Max win verdigini gördün mü?Yakalandigim gece Bonus hunt yapmıştım kullanamadan sabah polisler aldı 2.5 ay sonra kullanmak nasip olmadı gene vermedi aw slotu
Sana Bir soru deneyimli birisin belli ki.2017 de işlenmiş bir suç için 7 yıl 6 ay yararı ne kadar ilk kez girecek birisi için.Şuan yattigimdan 15 ay yatarim 12 ay kaldi 4 dosya daha var hayırlısı ile çözmemiz lazım bakalım açık cezaevinde yatmak sorun degilde kapali sıkıntı be baba Silivri harbi soğuktu![]()
1/2 yatar verir 90 ay yarisi 45 ay 1 yıl denetim 33 ay yani 2 yıl 9 ay yatarin var 1 ay kapalı gerisi açıktanSana Bir soru deneyimli birisin belli ki.2017 de işlenmiş bir suç için 7 yıl 6 ay yararı ne kadar ilk kez girecek birisi için.
Dedim belki çıkınca parayı vururuz güzel bir izin geçiririz de öyle olmadıÇıkınca zengin olacagin hayaliyle 2.5 ay gecirmissimdir rüyanda hep slotu açıp Max win verdigini gördün mü?
Denetim neden 1 yıl o tarihteki suçlarda 3 yıl değil mi1/2 yatar verir 90 ay yarisi 45 ay 1 yıl denetim 33 ay yani 2 yıl 9 ay yatarin var 1 ay kapalı gerisi açıktan
Ben 3 yıl denetimle sadece 9 ay yatar hesaplamistim içimi kararttin1/2 yatar verir 90 ay yarisi 45 ay 1 yıl denetim 33 ay yani 2 yıl 9 ay yatarin var 1 ay kapalı gerisi açıktan
Covidden yararlanirsan 3 yıl evet dosya onaylanma tarihini baz aliyorlar ama suç tarihini değil benim 2020 dosyası benim denetim 1 yıl 2025te sonuçlandığı içinDenetim neden 1 yıl o tarihteki suçlarda 3 yıl değil mi
Bu yasa cıkacaktı son anda iptal ettiler bizim işi yoksa 1 hafta falan yatacaktık.o yüzden böyle oldu değil mi.Covidden yararlanirsan 3 yıl evet dosya onaylanma tarihini baz aliyorlar ama suç tarihini değil benim 2020 dosyası benim denetim 1 yıl 2025te sonuçlandığı için
Kardeş icerisi nasıl,kafa dengi adam var mı.2.5 yıl gecmez yoksa orda.izinler nasıl oluyor 3 ayda bir mi izin veriyorlar.biraz anlat sıkılmazsan.ama kafa dağıtcam si. Et diyorsan boşver anlatma.tatilini yapCovidden yararlanirsan 3 yıl evet dosya onaylanma tarihini baz aliyorlar ama suç tarihini değil benim 2020 dosyası benim denetim 1 yıl 2025te sonuçlandığı için
15 Nisan 2020 öncesi mi sonrası mi o çok önemli eğer suç işleme tarihin 15 nisandan sonraysa ondan 1 yıl seninki baktım simdiCovidden yararlanirsan 3 yıl evet dosya onaylanma tarihini baz aliyorlar ama suç tarihini değil benim 2020 dosyası benim denetim 1 yıl 2025te sonuçlandığı için
Bayramdan önce vericeklerdi herkesi umutlandırdılar içeride yıllardır yatan adamların hayallerini yıktılar ama ekime kadar vericekler diye konuşuluyor seçim vaadi olarak kullanabilirlerBu yasa cıkacaktı son anda iptal ettiler bizim işi yoksa 1 hafta falan yatacaktık.o yüzden böyle oldu değil mi.