Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet diyar727 | Ben Geldim

2002

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,308
2,079
113
Hoşgeldin gözünaydın hayırlı olsun usta.

Curcuna

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,680
2,593
113
Dostlar selamlar, 2.5 aydır cezaevindeydim açıktan izine çıktım haftaya tekrar gideceğim görüşmeyeli nasılsınız:)
Açlıktan izne cıktım diye okudum gözler gitti slot çevirmekten.karnımı doyurup geri girecem felan dicen sandim.😀geçmiş olsun bu arada

diyar727

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,836
1,141
113
Açlıktan izne cıktım diye okudum gözler gitti slot çevirmekten.karnımı doyurup geri girecem felan dicen sandim.😀geçmiş olsun bu arada
Yakalandigim gece Bonus hunt yapmıştım kullanamadan sabah polisler aldı 2.5 ay sonra kullanmak nasip olmadı gene vermedi slotu

Moderatör tarafında düzenlendi:

diyar727

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,836
1,141
113
Toplam yatarın ne ki çok mu daha?
Şuan yattigimdan 15 ay yatarim 12 ay kaldi 4 dosya daha var hayırlısı ile çözmemiz lazım bakalım açık cezaevinde yatmak sorun degilde kapali sıkıntı be baba Silivri harbi soğuktu :)

Curcuna

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,680
2,593
113
Yakalandigim gece Bonus hunt yapmıştım kullanamadan sabah polisler aldı 2.5 ay sonra kullanmak nasip olmadı gene vermedi aw slotu
Çıkınca zengin olacagin hayaliyle 2.5 ay gecirmissimdir rüyanda hep slotu açıp Max win verdigini gördün mü?

Curcuna

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,680
2,593
113
Şuan yattigimdan 15 ay yatarim 12 ay kaldi 4 dosya daha var hayırlısı ile çözmemiz lazım bakalım açık cezaevinde yatmak sorun degilde kapali sıkıntı be baba Silivri harbi soğuktu :)
Sana Bir soru deneyimli birisin belli ki.2017 de işlenmiş bir suç için 7 yıl 6 ay yararı ne kadar ilk kez girecek birisi için.

diyar727

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,836
1,141
113
Sana Bir soru deneyimli birisin belli ki.2017 de işlenmiş bir suç için 7 yıl 6 ay yararı ne kadar ilk kez girecek birisi için.
1/2 yatar verir 90 ay yarisi 45 ay 1 yıl denetim 33 ay yani 2 yıl 9 ay yatarin var 1 ay kapalı gerisi açıktan

diyar727

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,836
1,141
113
Denetim neden 1 yıl o tarihteki suçlarda 3 yıl değil mi
Covidden yararlanirsan 3 yıl evet dosya onaylanma tarihini baz aliyorlar ama suç tarihini değil benim 2020 dosyası benim denetim 1 yıl 2025te sonuçlandığı için

Curcuna

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,680
2,593
113
Covidden yararlanirsan 3 yıl evet dosya onaylanma tarihini baz aliyorlar ama suç tarihini değil benim 2020 dosyası benim denetim 1 yıl 2025te sonuçlandığı için
Bu yasa cıkacaktı son anda iptal ettiler bizim işi yoksa 1 hafta falan yatacaktık.o yüzden böyle oldu değil mi.

Curcuna

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,680
2,593
113
Kardeş icerisi nasıl,kafa dengi adam var mı.2.5 yıl gecmez yoksa orda.izinler nasıl oluyor 3 ayda bir mi izin veriyorlar.biraz anlat sıkılmazsan.ama kafa dağıtcam si. Et diyorsan boşver anlatma.tatilini yap

Curcuna

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,680
2,593
113
15 Nisan 2020 öncesi mi sonrası mi o çok önemli eğer suç işleme tarihin 15 nisandan sonraysa ondan 1 yıl seninki baktım simdi

diyar727

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,836
1,141
113
Bu yasa cıkacaktı son anda iptal ettiler bizim işi yoksa 1 hafta falan yatacaktık.o yüzden böyle oldu değil mi.
Bayramdan önce vericeklerdi herkesi umutlandırdılar içeride yıllardır yatan adamların hayallerini yıktılar ama ekime kadar vericekler diye konuşuluyor seçim vaadi olarak kullanabilirler