Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet diyar727 | Ben Geldim

Curcuna

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,680
2,593
113
Bayramdan önce vericeklerdi herkesi umutlandırdılar içeride yıllardır yatan adamların hayallerini yıktılar ama ekime kadar vericekler diye konuşuluyor seçim vaadi olarak kullanabilirler
Bende girmem falan diyordum seviniyordum bı anda dosyadan çıkardık dediler .mal herifler bari hiç yapmayacaksınız milleti umutlandirmayin

diyar727

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,836
1,141
113
Kardeş icerisi nasıl,kafa dengi adam var mı.2.5 yıl gecmez yoksa orda.izinler nasıl oluyor 3 ayda bir mi izin veriyorlar.biraz anlat sıkılmazsan.ama kafa dağıtcam si. Et diyorsan boşver anlatma.tatilini yap
Baba kapalı sıkıntı bütün suçlardan insanlar var cinsel ve siyasi hariç gerisini sen düşün açık güzel bazı aciklarda iş yurtlari var bildigin normal insan gibi çalışıyorsun maaşlar düşük ama zaman hızlı geciyor bahçen felan var açık güzel yanı askerlik gibi

diyar727

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,836
1,141
113
Bende girmem falan diyordum seviniyordum bı anda dosyadan çıkardık dediler .mal herifler bari hiç yapmayacaksınız milleti umutlandirmayin
Şimdi herşeye devlet ceza veriyor önceden icicilige denetim veriyorlardı şimdi 2 yıl ceza veriyorlar biri vardı alkollü araç kullandı diye girmişti cezaevleri tıklım tıklım bu sorunu çözmek yerine yeni cezaevleri açsınlar bizimkiler

Curcuna

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,680
2,593
113
Baba kapalı sıkıntı bütün suçlardan insanlar var cinsel ve siyasi hariç gerisini sen düşün açık güzel bazı aciklarda iş yurtlari var bildigin normal insan gibi çalışıyorsun maaşlar düşük ama zaman hızlı geciyor bahçen felan var açık güzel yanı askerlik gibi
Eyvallah ya sende kurtulursan yeni dosya açma be kardeş.benimki salakligima geldi yoksa benimde işim olmaz .Türkiye'de hapse girmemek mucize zaten bela seni buluyor.uzak durmak lazım herkesten.insallah bitince infaz kurtulursun ve güzel bir hayat kurarsin

diyar727

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,836
1,141
113
Tamam o zaman benim denetim 3 yıl oluyor işte.benim 2017 olduğu için sen ondan yararlanamamissin.covid olsaydı 5 yıl denetim oluyordu .
Baba covid 3 yıl denetim 2 yıl da erken açığa çıkmak oluyor 3+2 olarak geçiyor 5 yıl denetim diye birşey yok

Curcuna

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,680
2,593
113
Covidden yararlanirsan 9 ay felan yatarin
Belesten 2 yıl fazladan yaptıracaklar benim ekstra bir suçum yok tek sorun yargilamam 10 yıl sürdü.bu benim suçummus gibi.önceden girmiş olsam şuan çoktan her şey bitmiş ben cikmistim.devlete dava acsam tazminat alırım anayasaya aykırı benle aynı tarihte aynı suçu isleyen birinden 2 yıl fazla yatıyorum .tek fark onun mahkemesi yoğun değil sonuçlanmış benimki sonuçlanmadi.

diyar727

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,836
1,141
113
Belesten 2 yıl fazladan yaptıracaklar benim ekstra bir suçum yok tek sorun yargilamam 10 yıl sürdü.bu benim suçummus gibi.önceden girmiş olsam şuan çoktan her şey bitmiş ben cikmistim.devlete dava acsam tazminat alırım anayasaya aykırı benle aynı tarihte aynı suçu isleyen birinden 2 yıl fazla yatıyorum .tek fark onun mahkemesi yoğun değil sonuçlanmış benimki sonuçlanmadi.
Anayasa mahkemesinin bununla ilgili zaten adaletsizlik olduğunu açıkladı reisin onayı olmadan onlarda bişi yapamiyor