- 530
- 311
- 63
Onu aldım 190 tl uyuttu acayip bi ilaç 6 saat uyudum şimdi az olsa ağrıyorDexday ağrı kesici narkozdan bile daha etkili
Onu aldım 190 tl uyuttu acayip bi ilaç 6 saat uyudum şimdi az olsa ağrıyorDexday ağrı kesici narkozdan bile daha etkili
Hangi ildesin kardeşimTüm yorum yapıp öneri veren arkadaşlara teşekkür ederim sağolun
Şuan elimde buz yanağıma bastırıyorum iltihap var dediğin gibi buz rahatlatıyor da sigara içince yine başlıyor ağrısı ulan sigara...İltahaplı diş ağrır iltahap yoksa ağrımaz buz bas kardeş ama sonuç yine doktorda biter.
Yürü lan pırlanta ışığını başka yerde saç sen daha bir dişin tekrar çıkabileceğini idrak edemiyorsun zekat verecekmiş.Aklımın zekâtını versem 100 yıl idare edersin mk.
Tek care apranax intihap varsa tuzlu su ile gargara gerisi hikayeArkadaşlar Diş Ağrısına Çözümü Olan Varmız param yok hastaneye giremiyorum sigortamda yok ne yapabilirim deli oldum ya
Bu gargarada cok iyiTek care apranax intihap varsa tuzlu su ile gargara gerisi hikaye
Çok doğruİltahaplı diş ağrır iltahap yoksa ağrımaz buz bas kardeş ama sonuç yine doktorda biter.
DEX-FORTE alabiliyorsan onu kullan başkan mükemmel bi ağrı kesiciMidem delincek aw ilaçtan
Dostum çok sıkıntılıysan en yakın diş hastahanesine gidiyorsun doktorun kapısını çalıyorsun hasta yokken abi ben 40 saattir uyumuyorum randevu da bulamadım özele de param yetmiyor diyorsun sana küçük kağıda bişi yazıp veriyor sıra veren sekretere veriyorsun direk seni sıraya yazıyor 1 kere ben yapmıştım bunu çok uyuz bir doktora denk gelmezsen yardımcı oluyor.Midem delincek aw ilaçtan
Nasıl oldu dersen dişimde diş taşı var diye internette nasıl geçer diye bakıyordum lalenin biri kabartma tozu diş macunu karıştırıp fırçalayın 2 güne gidiyor demişti aptal gibi yapmıştım diş etlerim şişip iltihap yapmıştı ne randevu ne bişi bulabilmiştim bunu yapmıştım antibiyotik birde majezik vermişti birde 20lik diş çürümüş onuda görmüştü o vesileyle onuda çektirmiştim 😂Dostum çok sıkıntılıysan en yakın diş hastahanesine gidiyorsun doktorun kapısını çalıyorsun hasta yokken abi ben 40 saattir uyumuyorum randevu da bulamadım özele de param yetmiyor diyorsun sana küçük kağıda bişi yazıp veriyor sıra veren sekretere veriyorsun direk seni sıraya yazıyor 1 kere ben yapmıştım bunu çok uyuz bir doktora denk gelmezsen yardımcı oluyor.
Şimdi gidicem zaten dostDostum çok sıkıntılıysan en yakın diş hastahanesine gidiyorsun doktorun kapısını çalıyorsun hasta yokken abi ben 40 saattir uyumuyorum randevu da bulamadım özele de param yetmiyor diyorsun sana küçük kağıda bişi yazıp veriyor sıra veren sekretere veriyorsun direk seni sıraya yazıyor 1 kere ben yapmıştım bunu çok uyuz bir doktora denk gelmezsen yardımcı oluyor.
Zirkonyum mu yaptirdin biz porselen yaptirdik 90 verdikDisinize sahip çıkın hergun fırçalayın 190k d*m*ldim dişçiye halla acısı geçmedi
kardeş elma sirkesi al ağzına koy dişlerini o şekilde macun kullanmadan sirke ile fırçala sonra bir kerede çalkala ağrın keserArkadaşlar Diş Ağrısına Çözümü Olan Varmız param yok hastaneye giremiyorum sigortamda yok ne yapabilirim deli oldum ya
Ağırir geçer ağırir geçer sürekli olur en son çokderin çürükler. Oluşursa iltihap yapar apse zindan eder hayatı desende abim diş teknisyeni doktorlar ayağınıza gelir gitsek bende gitmiyorum nedense ağrıyor o agridikca ben. İlaç içiyorumHep ağırır dimi
Uyusturmak ya zaten amaç ağrıyı keser dediği ilaç arveles icsede keserDiş etini uyuşturuyor bu sadece ağrıyı kesmez hatta anestezi yapmadan önce sürüyorlar iğne acısı hissedilmesin diye