http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Diş Ağrısı

Aslansülo37

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
530
311
63
Tüm yorum yapıp öneri veren arkadaşlara teşekkür ederim sağolun

gokhan1975

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,655
742
113
İltahaplı diş ağrır iltahap yoksa ağrımaz buz bas kardeş ama sonuç yine doktorda biter.

RaymondReddington

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,635
1,472
113
Aklımın zekâtını versem 100 yıl idare edersin mk.
Yürü lan pırlanta ışığını başka yerde saç sen daha bir dişin tekrar çıkabileceğini idrak edemiyorsun zekat verecekmiş.

cuqqam34567

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,175
1,440
113
Midem delincek aw ilaçtan
Dostum çok sıkıntılıysan en yakın diş hastahanesine gidiyorsun doktorun kapısını çalıyorsun hasta yokken abi ben 40 saattir uyumuyorum randevu da bulamadım özele de param yetmiyor diyorsun sana küçük kağıda bişi yazıp veriyor sıra veren sekretere veriyorsun direk seni sıraya yazıyor 1 kere ben yapmıştım bunu çok uyuz bir doktora denk gelmezsen yardımcı oluyor.

cuqqam34567

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,175
1,440
113
Dostum çok sıkıntılıysan en yakın diş hastahanesine gidiyorsun doktorun kapısını çalıyorsun hasta yokken abi ben 40 saattir uyumuyorum randevu da bulamadım özele de param yetmiyor diyorsun sana küçük kağıda bişi yazıp veriyor sıra veren sekretere veriyorsun direk seni sıraya yazıyor 1 kere ben yapmıştım bunu çok uyuz bir doktora denk gelmezsen yardımcı oluyor.
Nasıl oldu dersen dişimde diş taşı var diye internette nasıl geçer diye bakıyordum lalenin biri kabartma tozu diş macunu karıştırıp fırçalayın 2 güne gidiyor demişti aptal gibi yapmıştım diş etlerim şişip iltihap yapmıştı ne randevu ne bişi bulabilmiştim bunu yapmıştım antibiyotik birde majezik vermişti birde 20lik diş çürümüş onuda görmüştü o vesileyle onuda çektirmiştim 😂

Aslansülo37

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
530
311
63
Şimdi gidicem zaten dost

vanbers

Gangsta G.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
303
120
43
Enfeksiyonlu disi agir kesici dindirmez hele gargara hic dindirmez

tarko11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,729
544
113
Hep ağırır dimi
Ağırir geçer ağırir geçer sürekli olur en son çokderin çürükler. Oluşursa iltihap yapar apse zindan eder hayatı desende abim diş teknisyeni doktorlar ayağınıza gelir gitsek bende gitmiyorum nedense ağrıyor o agridikca ben. İlaç içiyorum