- 855
- 364
- 63
Çok üzüldüm ya 😌Liverpool forması giyen Diogo Jota, İspanya'da geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.Ekli dosyayı görüntüle 807569
Bu sezon fenerbahçeye alsalar diyordum ulan üzüldüm be..Liverpool forması giyen Diogo Jota, İspanya'da geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.Ekli dosyayı görüntüle 807569
O da futbolcuymuş Portekiz 2.liginde Penafiel de oynuyormuş.Yazık olmuş gencmis bide kardeşi ölmüş
Kardeşim bebekler ölüyor tamam bu dünyanın kanunu da sen ne yapacaksın adamın parası kime kalacak aq akrabasımisinHepiniz pisliksiniz 1000lerce bebek ölüyor hergun. Arkadaşın toprağı bol olsun ama bebekler olurken ses çıkarmayanlar şimdi insan gibi davranıyor, erken ölüm üzerinden duyar kasiyorlar. Orostopolllar.lanet olsun size. Size insan diyenin yüzünü tukereyim arkadaşın da tekrar diyorum toprağı bol olsun.
Demir bariyerleri parçalayacak kadar hız yapmış ve araba yarım metre kalmış ne feci bir ölüm.. her zaman dua edin beyler Allah ölümünde hayırlısını versin kazada yangında depremde boğularak ölmekten korusun bu çok değerli bir duakaza yaptığı yer burasıymış. sanırım sollama yaparken lastiği patlayıp yoldan çıkıyor sonra takla atıp alev almış araba.