Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Diogo Jota Hayatını Kaybetti

Haassab

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,207
2,309
113
Liverpool futbolcusu Diogo Jota, geçirdiği trafik kazası sonrası, kardeşi Andre ile birlikte hayatını kaybetti. Liverpool henüz bir şey paylaşmadı ama dünya medyası art arda haber yapmaya devam ediyor.

1751531473510.png

mehmet3131

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
355
222
43
vay be bir yıldız daha kaydı hayat kısa dostlar adam 10 saat önce instasına karısıyla video atmıs

Jacques

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
105
39
28
Liverpool sosyal medyasından da açıklama geldi doğruladılar.. gerçekten çok üzücü

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,160
13,020
113
kaza yaptığı yer burasıymış. sanırım sollama yaparken lastiği patlayıp yoldan çıkıyor sonra takla atıp alev almış araba.

Denniss

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
295
201
43
Allah rahmet eylesin çok üzüldüm. YouTube kullanici adım bile onun adı soyadiydi severdim kendisini

yasssuoooo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,048
391
83
genç ölen insanlara çok üzülüyorum ya

Leoisa18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,432
3,519
113
Ulan çok üzüldüm be Allah rahmet eylesin ya

Leoisa18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,432
3,519
113
Ulan çok üzüldüm be Allah rahmet eylesin ya

errayn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,154
440
83
hem gençti hem kardeşii de araçtaymış hem de 26 yaşındaymış kardeşi çok yazık olmuş ikisine de allah rahmet eylesin

denizcongar1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,084
340
83
Hepiniz pisliksiniz 1000lerce bebek ölüyor hergun. Arkadaşın toprağı bol olsun ama bebekler olurken ses çıkarmayanlar şimdi insan gibi davranıyor, erken ölüm üzerinden duyar kasiyorlar. Orostopolllar.lanet olsun size. Size insan diyenin yüzünü tukereyim arkadaşın da tekrar diyorum toprağı bol olsun.
Kardeşim bebekler ölüyor tamam bu dünyanın kanunu da sen ne yapacaksın adamın parası kime kalacak aq akrabasımisin

fkartal1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,000
2,825
113
kaza yaptığı yer burasıymış. sanırım sollama yaparken lastiği patlayıp yoldan çıkıyor sonra takla atıp alev almış araba.

Demir bariyerleri parçalayacak kadar hız yapmış ve araba yarım metre kalmış ne feci bir ölüm.. her zaman dua edin beyler Allah ölümünde hayırlısını versin kazada yangında depremde boğularak ölmekten korusun bu çok değerli bir dua

baha1010

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,724
704
113
Ağizlarin tadını kaçıran ölümü çokça hatırlayınız

Mrc35

Tanınmış üye