Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Diogo Jota Hayatını Kaybetti

Yaykinli09

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,597
727
113
Hepimiz öleceğiz Allah hayırlı ölüm nasip etsin inşallah

alexaki

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
481
158
43
Yazık. Bir evden 2 evlat kaybetti anne babaları

Cihat161

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,608
995
113
Liverpol ve Portekiz için üzücü durum

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,160
13,020
113
cok basit bir üzüldüm gencmis allah ailesine sabir versin demeyi bile beceremeyen ahraz sürüsüyle yasamak ne zor be kardesim. ölümde bile kiyas yapma yarisina giriyor aptal herif. ölüm bu dünyanın gerçeği. her gün tanımadığımız haberimiz bile olmayan bir suru insan geçp gidiyor bu dünyadan. nazim hikmet ne diyor insan öleceğini bile bile nasil yaşar ya çıldırır ya öleceğini unutur. insanlarin çoğu da bu tür gıyaben bile tanisa tvde surada burada görmüş olduğu birisi ölünce hatirliyor sorguluyor bu mevzuyu. unutma diye bisey o yüzden iyi ki var. adam 1 ay önce portekiz ile kupa kazandi 22 haziranda evlenmiş. dün yayinlanan röportajda da hayattaki en sansli insanim diye anlatmış kendisini. 3 temmuzda kardeşiyle böyle bir ölüm yasayinca bizahmet bi durup düşünüyosun bu sikindirik hayatta ne bos seylerle uğraşıyoruz diye. ama gerizekali arkadaslarimiz hâlâ saçma sapan yorumlar pesinde. onlar da bu bomboş dünyada ugrastigimiz bombos varliklar yapacak bisey yok. herkes kalbinin ekmeğini yer.

Leclerc16

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,732
1,280
113
👼👼😥😥

darkevenger00

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
923
274
63
Allah rahmet eylesin genç yaşta vefat olmasa keşke ama hayat ölüme çare yok

godofgods

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
518
709
93
bir tane ölü var onun için konu açılmış yine konunun altında yok arap yok israil yok islam tartışma çıkmış bu kadar gerginlikle siz hayatta nasıl yaşıyorsunuz birader 2 yıla kalmaz kalpten gidersiniz ya

Solskjaer

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,179
4,236
113
bir tane ölü var onun için konu açılmış yine konunun altında yok arap yok israil yok islam tartışma çıkmış bu kadar gerginlikle siz hayatta nasıl yaşıyorsunuz birader 2 yıla kalmaz kalpten gidersiniz ya
Kafalar yanmış kayış kopmuş yoksay
Allah rahmet eylesin

Volki1942

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,563
277
83
Çok şaşırdım allah rahmet eylesin. Arabasının markası neymiş acaba

Solskjaer

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,179
4,236
113
Çok şaşırdım allah rahmet eylesin. Arabasının markası neymiş acaba
Markası ne olursa olsun aga sollama yaparken lastikleri patlamış yoldan çıkıp takla atmış kurtulması mucize olurdu Allah rahmet eylesin

Volki1942

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,563
277
83
Markası ne olursa olsun aga sollama yaparken lastikleri patlamış yoldan çıkıp takla atmış kurtulması mucize olurdu Allah rahmet eylesin
Genelde ya süratli yada zırhlı tercih ediyorlar zırhlı olsa belki kurtulma ihtimali olurdu diye merak ettim

Solskjaer

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,179
4,236
113
Genelde ya süratli yada zırhlı tercih ediyorlar zırhlı olsa belki kurtulma ihtimali olurdu diye merak ettim
Haklısın aga Araç Alev almış zırhlı da olsa o taklalarla kafa sağlam kalmazdı sanırım çok üzücü Allah ölümün bile hayırlısını versin Amin.