- 2,597
- 727
- 113
Hepimiz öleceğiz Allah hayırlı ölüm nasip etsin inşallah
paranın peşinde heralde katılıyorum sanaSanane bilader sanami kaldı seceresi adam hayatını kaybetmiş sen neyin peşindesin?
Allah böylelerini şeytan ile haşr eder reis bunun kalp gözü anüse inmiş iflah olmazbu nasıl bir yorum allah ıslah etsin seni
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsunLiverpool forması giyen Diogo Jota, İspanya'da geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.Ekli dosyayı görüntüle 807569
Kafalar yanmış kayış kopmuş yoksaybir tane ölü var onun için konu açılmış yine konunun altında yok arap yok israil yok islam tartışma çıkmış bu kadar gerginlikle siz hayatta nasıl yaşıyorsunuz birader 2 yıla kalmaz kalpten gidersiniz ya
Markası ne olursa olsun aga sollama yaparken lastikleri patlamış yoldan çıkıp takla atmış kurtulması mucize olurdu Allah rahmet eylesinÇok şaşırdım allah rahmet eylesin. Arabasının markası neymiş acaba
Genelde ya süratli yada zırhlı tercih ediyorlar zırhlı olsa belki kurtulma ihtimali olurdu diye merak ettimMarkası ne olursa olsun aga sollama yaparken lastikleri patlamış yoldan çıkıp takla atmış kurtulması mucize olurdu Allah rahmet eylesin
Haklısın aga Araç Alev almış zırhlı da olsa o taklalarla kafa sağlam kalmazdı sanırım çok üzücü Allah ölümün bile hayırlısını versin Amin.Genelde ya süratli yada zırhlı tercih ediyorlar zırhlı olsa belki kurtulma ihtimali olurdu diye merak ettim