- 1,654
- 785
- 113
Telefon numaraları kapalı uygulamaya girmiyor siteler yöntemi kaldırmış bide gittik para attık bilmeden 😂 varmı mağdur olan
25k attım hemde giremiyorum şuanTelefon numaraları kapalı uygulamaya girmiyor siteler yöntemi kaldırmış bide gittik para attık bilmeden 😂 varmı mağdur olan
Numarayoda kapatmışlar25k attım hemde giremiyorum şuan
Nasıl reis. Daha Yeni indirip kayıt olmuştum birdeNumarayoda kapatmışlar
Hesaplara girmitoNasıl reis. Daha Yeni indirip kayıt olmuştum birde
iyiki indirmemişimTelefon numaraları kapalı uygulamaya girmiyor siteler yöntemi kaldırmış bide gittik para attık bilmeden 😂 varmı mağdur olan
Güncelleme vardır kral rahat olun birşey olmaz25k attım hemde giremiyorum şuan
Bi süre pay uygulamalarına göz actirmazlar boş yere paranizdan olmayınTelefon numaraları kapalı uygulamaya girmiyor siteler yöntemi kaldırmış bide gittik para attık bilmeden 😂 varmı mağdur olan
Kral benim binande den işlem yapıyordum hep dünden beri binance tr ye banka hesabimdan attığım para 20 dk sonra geri iade oluyor. 2 farklı banka dan denedin mobilden ikisinde de geri iade oldu. Başına gelen var mı yada durum neyin nesi bilen Var miE cüzdanları barındırmazlar kripto öğrenin
güncelleme olsa söyler siteler slotin diyo bilgi veremiyosGüncelleme vardır kral rahat olun birşey olmaz
Dost IBAN hatalı olabilir veya değişmiş olabilir. Açıklama kısmında hata olabilir destekle konuş sen yine de 👍🏻Kral benim binande den işlem yapıyordum hep dünden beri binance tr ye banka hesabimdan attığım para 20 dk sonra geri iade oluyor. 2 farklı banka dan denedin mobilden ikisinde de geri iade oldu. Başına gelen var mı yada durum neyin nesi bilen Var mi