Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Dinamikpay Cüzdan ( Yeni Ödeme Yöntemi )

mertotkprn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,654
785
113
Telefon numaraları kapalı uygulamaya girmiyor siteler yöntemi kaldırmış bide gittik para attık bilmeden 😂 varmı mağdur olan

talisca53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,016
4,777
113
tam yukledim kayit olacaktım içime bir şüphe düştü iyiki kaydolmadim bu orspu çocuğu siteler başımızı çok kötü yakacak artık şunu bilin devlet asla musade etmiyor bir gün birimizi hergun hepimizi s.....

EşrefTEK80

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,502
6,915
113
E cüzdanları barındırmazlar kripto öğrenin
Kral benim binande den işlem yapıyordum hep dünden beri binance tr ye banka hesabimdan attığım para 20 dk sonra geri iade oluyor. 2 farklı banka dan denedin mobilden ikisinde de geri iade oldu. Başına gelen var mı yada durum neyin nesi bilen Var mi

Passion90

Bıkmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,517
12,530
113
Kral benim binande den işlem yapıyordum hep dünden beri binance tr ye banka hesabimdan attığım para 20 dk sonra geri iade oluyor. 2 farklı banka dan denedin mobilden ikisinde de geri iade oldu. Başına gelen var mı yada durum neyin nesi bilen Var mi
Dost IBAN hatalı olabilir veya değişmiş olabilir. Açıklama kısmında hata olabilir destekle konuş sen yine de 👍🏻