Patladı kaçtılar benimde para kaldı içerdeiyi dayandilar 3gun
Anlıyorum1 ocak donum noktası anında banka hesabına el koyacaklar paraya el koyacaklar o yuzden buyuk oynayacaksanız 31 aralıga kadar yapın cekın sonra baya sıkıntı olacak buyuk kafaya taktılar 12 13 sene evvel herkes afk idi ne kadar rahattı gunde hemen hemen 250 ciravarı ıslem yapıyodum tek bankadan kımse anlamıyodu ozellıkle son bı kac yıldır baskı arttı pazarda buyudu pasta payı azaldı eskısı gıbı odemıyor oyunlar eskıden deneme yoktu kod yoktu ama kalıte vardı bır jest verırdı kazancı 1 yıl gecındırırdı benı . Sımdı kod verıyor deneme verıyor 250 500 1000 cek kısır dongudeyız bugun al yarın 3 4 katını ver. Tabı enflasyomda bızı vurdu 13 sene evvel 100 tl kazanınca depo fullenıyodu bı 16 bın kazandım araba aldım ozman sımdı 1 mılyon araba onuda kazanmak hayal gıbı zaten buyuk oynamak ve guvenılır sıte lazım. Hatta ben 13 sene oynarken bana ukraynadan banka jezabı actılardı kartı bana kadar yolladılar oradan yatırım cekım yapıyodum kalıte bambaska yerdeydı.sonuc olarak artık kalıte eskı gerı odemeler eskı ekonomı ve devlet yok cok dıkkat edın kardesım cok bor abınız kardesınız olarak yenı basladıysanız hem2n uzaklasım kumardan bır daha ugramayın bagımsı ısen ben gıbı bu ara mola vermekte fayda var
Nası görüştün tel kapalıMüşteri temsilcisiyle görüştüm şimdi. Güncellemeden kaynaklı bir sıkıntı olduğunu söyledi ve
1-2 saat içerisinde ara ara kontrol edin dedi
Nası görüştün tel kapalı
sen yasal kumari sadece burdakiler mi bilio saniosun anlamiyorum ki alsin hadi ulkenin yarısını1 ocak donum noktası anında banka hesabına el koyacaklar paraya el koyacaklar o yuzden buyuk oynayacaksanız 31 aralıga kadar yapın cekın sonra baya sıkıntı olacak buyuk kafaya taktılar 12 13 sene evvel herkes afk idi ne kadar rahattı gunde hemen hemen 250 ciravarı ıslem yapıyodum tek bankadan kımse anlamıyodu ozellıkle son bı kac yıldır baskı arttı pazarda buyudu pasta payı azaldı eskısı gıbı odemıyor oyunlar eskıden deneme yoktu kod yoktu ama kalıte vardı bır jest verırdı kazancı 1 yıl gecındırırdı benı . Sımdı kod verıyor deneme verıyor 250 500 1000 cek kısır dongudeyız bugun al yarın 3 4 katını ver. Tabı enflasyomda bızı vurdu 13 sene evvel 100 tl kazanınca depo fullenıyodu bı 16 bın kazandım araba aldım ozman sımdı 1 mılyon araba onuda kazanmak hayal gıbı zaten buyuk oynamak ve guvenılır sıte lazım. Hatta ben 13 sene oynarken bana ukraynadan banka jezabı actılardı kartı bana kadar yolladılar oradan yatırım cekım yapıyodum kalıte bambaska yerdeydı.sonuc olarak artık kalıte eskı gerı odemeler eskı ekonomı ve devlet yok cok dıkkat edın kardesım cok bor abınız kardesınız olarak yenı basladıysanız hem2n uzaklasım kumardan bır daha ugramayın bagımsı ısen ben gıbı bu ara mola vermekte fayda var
Icım rahqtladınumara açık arayabilirsiniz
0850 335 11 90
Az önce konuştum
Binance takip edilebilir kral dikkat et farklı uygulamalarda var Avrupa ABD menşeli onlarda sağlamKral benim binande den işlem yapıyordum hep dünden beri binance tr ye banka hesabimdan attığım para 20 dk sonra geri iade oluyor. 2 farklı banka dan denedin mobilden ikisinde de geri iade oldu. Başına gelen var mı yada durum neyin nesi bilen Var mi
Niye 1ocak1 ocak donum noktası anında banka hesabına el koyacaklar paraya el koyacaklar o yuzden buyuk oynayacaksanız 31 aralıga kadar yapın cekın sonra baya sıkıntı olacak buyuk kafaya taktılar 12 13 sene evvel herkes afk idi ne kadar rahattı gunde hemen hemen 250 ciravarı ıslem yapıyodum tek bankadan kımse anlamıyodu ozellıkle son bı kac yıldır baskı arttı pazarda buyudu pasta payı azaldı eskısı gıbı odemıyor oyunlar eskıden deneme yoktu kod yoktu ama kalıte vardı bır jest verırdı kazancı 1 yıl gecındırırdı benı . Sımdı kod verıyor deneme verıyor 250 500 1000 cek kısır dongudeyız bugun al yarın 3 4 katını ver. Tabı enflasyomda bızı vurdu 13 sene evvel 100 tl kazanınca depo fullenıyodu bı 16 bın kazandım araba aldım ozman sımdı 1 mılyon araba onuda kazanmak hayal gıbı zaten buyuk oynamak ve guvenılır sıte lazım. Hatta ben 13 sene oynarken bana ukraynadan banka jezabı actılardı kartı bana kadar yolladılar oradan yatırım cekım yapıyodum kalıte bambaska yerdeydı.sonuc olarak artık kalıte eskı gerı odemeler eskı ekonomı ve devlet yok cok dıkkat edın kardesım cok bor abınız kardesınız olarak yenı basladıysanız hem2n uzaklasım kumardan bır daha ugramayın bagımsı ısen ben gıbı bu ara mola vermekte fayda var
11.Yargı Paketi devreye girecek.Niye 1ocak
Açılmıyor tamda para çekmiştim 15 bin lira ziyan olacakBeyler dinamik pay açılmıyor?
sizde de aynı sorun var mı?
Bir iki saate açılacak diyordu 2 saat geçti amaAçılmıyor tamda para çekmiştim 15 bin lira ziyan olacak
Bende 50 k attım %25 cevrımsız alcaktım siteden yok oldu uygylamaAçılmıyor tamda para çekmiştim 15 bin lira ziyan olacak