Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Dertleşme 🤝

Ulrich

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
499
358
63
Muhtemelen patrona vurduruyor seninde çok iyi niyetli olduğunu anladı vicdan yaptı ve seçim yapmak zorunda kaldı para tatlı geldi vurdurmaya devam edecek o yüzden de seni bırakmak zorunda kaldı , yemin edebilirim ama ispatlayamam üzgünüm hayat bu.
aradığım cevap buydu :)) maalesef ki tam olarak gerçek bu...

totem344

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,806
1,608
113
Dostum bugün küçücük bir konuda seni bırakıp giden yarın seni evlendiğinde evladinla terk eder gider seni canından sevecek ruh ikisini bulmadan ne aşk yada ne evlilik yap yoksa bir ömür hayır bulamazsın kimseden zorla sevgi bekleme en hayırlısı böyleymis gün gelir sana derki gel tekrar ilişki kuralım kaç oradan direk kaç

Ulrich

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
499
358
63
Şimdi baktım engeli kaldırmış kafayı yemelik kuran çarpsın
yazma sakın yazma yazdığın at bitersin kardeşim şuan yaz diye zaten kaldırdı sakın yazarsa da cevap verme.. kimse vazgeçilmez değil ustad ben 4 senemi verdim evlendim 2 seneye yakın evli kaldık şuan boşanma aşamasındayız 1 seneyi geçti mahkeme devam ediyor şuan kurtulayım soyadımı versin diye dua ediyorum kendimden zamanında çok ödün vermişim hayatımı sikti.... sakın kardeşim sakın 2 aylıkmışsınız ilk buluşmanız burdan dönüşün çok daha kolay olur... sakın kendinden taviz verme verdiğin an geçmiş olsun o tavizi bir ömür vermek zorunda kalacaksın vermediğin an sonu yine bu şekil olacak belkide daha kötü şekilde...

SonholiganTexas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,144
595
113
Dostlarım abilerim öncelikle yaşım 28. Bundan 2 ay önce arkadaşımın yardımıyla hoşlandığım bir kızla flörtleşmeye başladık. Herşey çok iyi gidiyordu hiç görüşmemiştik. Sohbetlerde falan aşırı güzel konuşuyorduk bildiğiniz aşıktım kıza açıkçası onun benden etkilendiğini bende biliyordum. Herneyse sonra dedim ki pazartesi günü buluşalım olur tamam dedi bulusucaz derbiyi dedim beraber izleriz tamam dedi. Neyse arkadaşım mesaj attı kanka çiçek al çok seviyor mutlaka hoşuna gider dedi tamam dedim aldım. Yanıma geldi işte elim ayağım titriyor tabi sevdiğim kişi sonuçta verdim çiçeği baya mutlu oldu falan avm vardı işte oraya gittik baya bı gezdik eğlendik derken maç saati geldi maçı izledik. Maçı izlerken baya bi modu düştü ben anladım ama çaktırmadım. Maç bitti evine bıraktım bana mesaj attı aldığın çiçeği çöpe attım seninle konuşmak istemiyorum diye. Ben tabi şoklandım o mesajı görünce sebebini sordum öncelikle bana dedi ki sen kafada kuruyorsun o yüzden böyle insanla yapamam dedi. Aslında gayet açık görüşlü bi insanım hiç kafama takan insan da değilim kısıtlamayı da sevmem. Bana anlattığı bir konu vardı dün ailesiyle arası kötüydü otelde kat görevlisi olarak çalışıyordu aynı zamanda otelde yatıyordu. Bu ayın 5inde de patronu buna ev bulacakmis kiralık yardımcı olacakmış. Bende dedim kimseye güven olmaz kimsenin yardımına ihtiyacın yok ben yaparım dedim. Sonra bana dedi çok güvenilir bildiğin insanlardan değil dedi iyi tamam sen bilirsin dedim sevdiğimden dolayı bana bunu söylediğimden dolayı kafanda kuruyorsuna getirip aldığım çiçekleri herşeyi çöpe atıp daha demin de engelleyip gitti. Dostlar bu konuda çok tecrübem yok hani bi akıl verecek büyüğüm abim kardeşim birisi yazabilir mi ne yapmam lazım yoksa benimle oynamak mı istedi anlayamadım tam. Bu arada aşırı dertliyim kafanızı da ağrıttıysam affola.
Dostum yanlış anlamada istersen patronu kimse Bi araştır yani hani burda farkli bisey yazmak istemiyorum ama senin tepkinden dolayı kendini geri çekmesi mantıklı gelmedi

SonholiganTexas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,144
595
113
Muhtemelen patrona vurduruyor seninde çok iyi niyetli olduğunu anladı vicdan yaptı ve seçim yapmak zorunda kaldı para tatlı geldi vurdurmaya devam edecek o yüzden de seni bırakmak zorunda kaldı , yemin edebilirim ama ispatlayamam üzgünüm hayat bu.
Ulan ya aklımdan geçti ayıp olur diye yazmak istemedim , millet baya rahat rahat yazmış amk 😅

turker03

Bozkurt-Vatan
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,209
2,533
113
Gerçeklerin ayıbı olmaz
Hadi diyelim ki kral patronu gerçekten iyi bı bi insan ve diyelimkide hiç münasebeti yok iş iliskisi dışında insanlarin gunahinida almak bu kadar kolay olmamalı çok emin konuşuyorsunuz belki kısmeti bu elemanın takintisina takıntı takiyorsunuz🤣

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,261
28,837
113
Hadi diyelim ki kral patronu gerçekten iyi bı bi insan ve diyelimkide hiç münasebeti yok iş iliskisi dışında insanlarin gunahinida almak bu kadar kolay olmamalı çok emin konuşuyorsunuz belki kısmeti bu elemanın takintisina takıntı takiyorsunuz🤣
Üniversitede kaldığım evin emlakçısı ateist bir dayı vardı. Şeftalisi 🍑 olanın dini olmaz yeğenim derdi hep. Ruhu şad olsun

SonholiganTexas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,144
595
113
Gerçeklerin ayıbı olmaz
Aynen olmaz bende
Aynen öyle herkes bir değil sonuçta her iki türlüsü de yaşanıyor sonucta. Yanlış bilgi verip adamın kafasına kötü düşüncelerde aşılamak olmaz o yüzden her kapıya çıkan daha ayiktirici bisey söylemek gerekir

turaner

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,419
604
113
Haahhhahahahahahauajajajhshahsh alfa olman lazım yönetici gibi şöyle düşün kanuni Sultan Süleyman gibi davran kadına da cariye muamelesi et ne bilim bulustunuz ya destuuuuur kanuni sultan Süleyman hazretleri diye bağır kavuk takabilirsin kiliclan dolaş ben hükümdarlara taç giydiren Allah'ın yeryüzündeki gölgesi sultan selim han oğlu Sultan Süleyman han senki otel çalışanı aklını başına devsir ve itaatte bana çok sadık ol böyle yaptigin an kölen olur unutma kadınlar güçlü erkeğin hareminde olmaya genetik yatkınlık duyarlar