Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Dertleşme 🤝

lakelos

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,564
5,129
113
Daha fazla baglanmadan yol ver dost yoksa pisman olursun psikolojin bozulur

akcakocalı

Chobain
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,687
5,754
113
Dost benimde başıma aynı tarza olaylar geldi bende en son ki ilişkimde aldatıldım çokta üzüldüm yeri geldi yemek yiyemez hale geldim insan bir süre alışıyor buna mı üzüldüm bu kadar diyeceğin bir zamana geliceksin elbette şimdi ise 1 senedir tek takılıyorum artık insanı o kadar çok soğuttular ki bir kızla bırak konuşmayı tiksiniyorum zamanın kızları hepsi aynı inan tek başına daha mutlu olırsum derdin yok taşan yok kadın bir ihtiyaç değildir gözüyle bakıyorum umarım sende bu sorunu asarsın yoluna tek devam edersin asıl mutlulugu öyle görürsün

olaseni95

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,013
379
83
Daha fazla baglanmadan yol ver dost yoksa pisman olursun psikolojin bozulur
Aynen öyle dostum engellemişti kaldırmış sanırım yazmamı bekliyor ama asla yazmayacağım o yazsa dahi cevap vermeyeceğim. Bu konu hakkında güzel yorumlar yapanlar destek verenler allah hepinizden razı olsun sağolun

olaseni95

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,013
379
83
Dost benimde başıma aynı tarza olaylar geldi bende en son ki ilişkimde aldatıldım çokta üzüldüm yeri geldi yemek yiyemez hale geldim insan bir süre alışıyor buna mı üzüldüm bu kadar diyeceğin bir zamana geliceksin elbette şimdi ise 1 senedir tek takılıyorum artık insanı o kadar çok soğuttular ki bir kızla bırak konuşmayı tiksiniyorum zamanın kızları hepsi aynı inan tek başına daha mutlu olırsum derdin yok taşan yok kadın bir ihtiyaç değildir gözüyle bakıyorum umarım sende bu sorunu asarsın yoluna tek devam edersin asıl mutlulugu öyle görürsün
Eyvallah dostum umarım atlatirim. Sevdiği insandan böyle ağır kelimeler duymak cidden zor yanı. Dediğin gibi bu devirde kimseye güven olmuyor sağol var ol dostum

Atrat

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,870
820
113
Abim söylediklerine katılıyorum. Dün geceden beri kafayı yemek üzereyim söylediği kelimeler çok ağrıma gitti. Hani konuşmak istemeyebilirsin olabilir ama aldığın çiçekleri zaten çöpe attım demek çok ağır cümle bana göre
Seninle dalga geçti önce cebinden yedi eğlendi sonrada çiçeğini çöpe attı umudun la oynadı sen ona bir umut bağlamış tin çiçeği çöpe atan senide çöpe atar sen onu gör tek söz söyle onun zoruna gitsin 6 tane bira iç git deki ona ben çok kahpe gördüm ama senin gibi kahpeyi hiç yanımda görmedim çünkü ben senin gibi kalpsiz insanlar la gezmedim bidahada yanıma gelme namussuz de

olaseni95

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,013
379
83
Seninle dalga geçti önce cebinden yedi eğlendi sonrada çiçeğini çöpe attı umudun la oynadı sen ona bir umut bağlamış tin çiçeği çöpe atan senide çöpe atar sen onu gör tek söz söyle onun zoruna gitsin 6 tane bira iç git deki ona ben çok kahpe gördüm ama senin gibi kahpeyi hiç yanımda görmedim çünkü ben senin gibi kalpsiz insanlar la gezmedim bidahada yanıma gelme namussuz de
İçiyorum abi şuan kafayı yaptıktan sonra dediğini yapıcam

turker03

Bozkurt-Vatan
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,209
2,533
113
Birde kafayı caksin kıza ne yaptın be reis🤣

Azadi6321

Why so...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,814
4,837
113
Bu kızdan uzak dur sana göre değil ailesinden uzak duran otellerde yatan patronun yardımıyla eve cikan kızdan evlilik olmaz😃😃😃 Eman Eman verdiğin bir sadakan varmiski olmamış

Atrat

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,870
820
113
İsmail YK nin parçası vardı onuda dinle gaz gelsin sana Allah belanı versin bı günde hayatını mahvetti senin sen kumardan kazanamıyon askttada kaybettin no Bonus oldun zaten

Atrat

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,870
820
113
Sana bı akıl daha veriyim otelde çalışıyor du o Galiba karnını dışarda doyur bir günlük otelde yer ayarla kendine viskini odada iç 4 tane sat bira al kafa güzel oldumu kızdan temiz çarşaf işte de su döküldü üstüne çarşafın gelirse odaya davet iki dakika için izin işte konuş gerisi sende