- 46,849
- 25,854
- 113
Vay şeytannnn vayBöyle bir durumda arkadaşı varsa arkadaşını ayarla en büyük darbe o olur
Vay şeytannnn vayBöyle bir durumda arkadaşı varsa arkadaşını ayarla en büyük darbe o olur
Dönerse artık olmaz güvenim sarsıldı dersinUğraşmayacağım 3-5 gün sonra dönerse ne yapmam gerekiyor bilmiyorum güvenim yerlerde şuan kendimi de tutamıyorum nasıl yapıcam bilmiyorum inşallah dönmez.
Yav öyle zaten. Ya da unutamadığı eski sevgilisi yazmıştır o buluştukları gün. Insanlar böyle dost yedeğini hep bekletir ki biri bitince direkt ötekine geçsinbenimde tahminim
Muhtemelen patrona vurduruyor seninde çok iyi niyetli olduğunu anladı vicdan yaptı ve seçim yapmak zorunda kaldı para tatlı geldi vurdurmaya devam edecek o yüzden de seni bırakmak zorunda kaldı , yemin edebilirim ama ispatlayamam üzgünüm hayat bu.Dostlarım abilerim öncelikle yaşım 28. Bundan 2 ay önce arkadaşımın yardımıyla hoşlandığım bir kızla flörtleşmeye başladık. Herşey çok iyi gidiyordu hiç görüşmemiştik. Sohbetlerde falan aşırı güzel konuşuyorduk bildiğiniz aşıktım kıza açıkçası onun benden etkilendiğini bende biliyordum. Herneyse sonra dedim ki pazartesi günü buluşalım olur tamam dedi bulusucaz derbiyi dedim beraber izleriz tamam dedi. Neyse arkadaşım mesaj attı kanka çiçek al çok seviyor mutlaka hoşuna gider dedi tamam dedim aldım. Yanıma geldi işte elim ayağım titriyor tabi sevdiğim kişi sonuçta verdim çiçeği baya mutlu oldu falan avm vardı işte oraya gittik baya bı gezdik eğlendik derken maç saati geldi maçı izledik. Maçı izlerken baya bi modu düştü ben anladım ama çaktırmadım. Maç bitti evine bıraktım bana mesaj attı aldığın çiçeği çöpe attım seninle konuşmak istemiyorum diye. Ben tabi şoklandım o mesajı görünce sebebini sordum öncelikle bana dedi ki sen kafada kuruyorsun o yüzden böyle insanla yapamam dedi. Aslında gayet açık görüşlü bi insanım hiç kafama takan insan da değilim kısıtlamayı da sevmem. Bana anlattığı bir konu vardı dün ailesiyle arası kötüydü otelde kat görevlisi olarak çalışıyordu aynı zamanda otelde yatıyordu. Bu ayın 5inde de patronu buna ev bulacakmis kiralık yardımcı olacakmış. Bende dedim kimseye güven olmaz kimsenin yardımına ihtiyacın yok ben yaparım dedim. Sonra bana dedi çok güvenilir bildiğin insanlardan değil dedi iyi tamam sen bilirsin dedim sevdiğimden dolayı bana bunu söylediğimden dolayı kafanda kuruyorsuna getirip aldığım çiçekleri herşeyi çöpe atıp daha demin de engelleyip gitti. Dostlar bu konuda çok tecrübem yok hani bi akıl verecek büyüğüm abim kardeşim birisi yazabilir mi ne yapmam lazım yoksa benimle oynamak mı istedi anlayamadım tam. Bu arada aşırı dertliyim kafanızı da ağrıttıysam affola.
Arkadaş bı 13 patlatsa veya escye gitse aslında bunun çok da büyük bir problem olmadığını düşünmeye başlar dost. Tamamen libidodan kaynaklı bu şeylerHerneyse benim morelim bozuldu kariyida patronunuda at fiskaniyoa doverdim
Aynen öyleMuhtemelen patrona vurduruyor seninde çok iyi niyetli olduğunu anladı vicdan yaptı ve seçim yapmak zorunda kaldı para tatlı geldi vurdurmaya devam edecek o yüzden de seni bırakmak zorunda kaldı , yemin edebilirim ama ispatlayamam üzgünüm hayat bu.
Hiç birşey anlamadım klavye Polonya dilinde kalmış foncuArkadaş bı 13 patlatsa veya escye gitse aslında bunun çok da büyük bir problem olmadığını düşünmeye başlar dost. Tamamen libidodan kaynaklı bu şeyler
Yagli kirbactan bahsediyoHiç birşey anlamadım klavye Polonya dilinde kalmış foncu
Roll parası atsana acmicam ama dayı 🤣Yagli kirbactan bahsediyo
Altin aldim tum parayla bonus kovaliorumRoll parası atsana acmicam ama dayı 🤣
Ya bırak şimdi koca Nişantaşı adamisin sen at şuraya 5 k da Roll yapalimAltin aldim tum parayla bonus kovaliorum
Dayım gelmiş gene yalan söylüyor en son nişantaşında Cafede San sebastian ve kahvesini yudumlarken dede çeviriyordu 50 betten gelde inan şimdiAltin aldim tum parayla bonus kovaliorum
Para cok dogruYa bırak şimdi koca Nişantaşı adamisin sen at şuraya 5 k da Roll yapalim
Altin aliyorum dolar aliyorum yeni bi ev aldim mezara gitmiyor nie gitsin kibrista kumar oynuyorum haftaya yine gidicem ,guzel bi hayat suruyorum@nişantaşı findiklarida topladin mezara gitmiyor gitmiyor
Kumara geç boş iş bu islerDostlarım abilerim öncelikle yaşım 28. Bundan 2 ay önce arkadaşımın yardımıyla hoşlandığım bir kızla flörtleşmeye başladık. Herşey çok iyi gidiyordu hiç görüşmemiştik. Sohbetlerde falan aşırı güzel konuşuyorduk bildiğiniz aşıktım kıza açıkçası onun benden etkilendiğini bende biliyordum. Herneyse sonra dedim ki pazartesi günü buluşalım olur tamam dedi bulusucaz derbiyi dedim beraber izleriz tamam dedi. Neyse arkadaşım mesaj attı kanka çiçek al çok seviyor mutlaka hoşuna gider dedi tamam dedim aldım. Yanıma geldi işte elim ayağım titriyor tabi sevdiğim kişi sonuçta verdim çiçeği baya mutlu oldu falan avm vardı işte oraya gittik baya bı gezdik eğlendik derken maç saati geldi maçı izledik. Maçı izlerken baya bi modu düştü ben anladım ama çaktırmadım. Maç bitti evine bıraktım bana mesaj attı aldığın çiçeği çöpe attım seninle konuşmak istemiyorum diye. Ben tabi şoklandım o mesajı görünce sebebini sordum öncelikle bana dedi ki sen kafada kuruyorsun o yüzden böyle insanla yapamam dedi. Aslında gayet açık görüşlü bi insanım hiç kafama takan insan da değilim kısıtlamayı da sevmem. Bana anlattığı bir konu vardı dün ailesiyle arası kötüydü otelde kat görevlisi olarak çalışıyordu aynı zamanda otelde yatıyordu. Bu ayın 5inde de patronu buna ev bulacakmis kiralık yardımcı olacakmış. Bende dedim kimseye güven olmaz kimsenin yardımına ihtiyacın yok ben yaparım dedim. Sonra bana dedi çok güvenilir bildiğin insanlardan değil dedi iyi tamam sen bilirsin dedim sevdiğimden dolayı bana bunu söylediğimden dolayı kafanda kuruyorsuna getirip aldığım çiçekleri herşeyi çöpe atıp daha demin de engelleyip gitti. Dostlar bu konuda çok tecrübem yok hani bi akıl verecek büyüğüm abim kardeşim birisi yazabilir mi ne yapmam lazım yoksa benimle oynamak mı istedi anlayamadım tam. Bu arada aşırı dertliyim kafanızı da ağrıttıysam affola.
Haklısın dostum keşke görüldü atsaydim yazdıkça gotunu kaldırdımSonuçta herkesin anası bacısı aynı hayatı yaşamıyor kardeşim. 21. Yüzyılın problemi kendini özel biri sanmak heralde. Kendinizi özel biri sanmayı bırakın. Menfaatler ters düştüğünde o melek sandığınız karı milleti (erkekler için de geçerli) sizi ezerek başkasına gider oturur çocuk gibi ağlarsınız. Sen çiçek alıp güzel bir gün geçirmişsin sana konuşmayalım mesajını attığı an görüldü atmaya başlaman lazımdı
Bak sana yemin ederim o an görüldü atıp hiç bişey demeseyfin 1 ay ixinde kesinlikle seni geri arar mesaj atar dururdu. Bunlara köpek muamelesi yapacan ki o zaman kıymetin bilinsinHaklısın dostum keşke görüldü atsaydim yazdıkça gotunu kaldırdım
Hiç bişi yapma. Sana yazarsa görüldü bile atma yazsınŞimdi baktım engeli kaldırmış kafayı yemelik kuran çarpsın