Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Dertleşme 🤝

olaseni95

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,012
379
83
Aldığın çiçeği böyle saçma bir sebeple çöpe atmış bir kişiye şu konuyu açmak bile değmez dostum Allah karşına hayırlı birini çıkarır boşver kurtuldum de geç
Öyle valla abi ya biraz da duygusal insanım. O çöpe attım kelimesi beni yerden yere vurdu canımdan can gitti sanki

vayarkadas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
472
185
43
Abim üzülmekten ziyade daha çok hayal kırıklığına uğradım o zoruma gidiyo zaten
Kardeşim benzer süreçleri yaşadım. Kasım ayında Beni terk etti gitti çok üzüldüm. Aralıkta yeni sevgili yapmış. Yıkıldım. Ama şu an geçti. Valla iki ya da üç ay sürüyor. Sonra geçiyor.

Beeinvaan

Hₑₚ ₖₐybₑdₑₙ ᵤ̈zgᵤ̈ₙ ₐdₐₘ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,190
5,560
113
Kardeşim benzer süreçleri yaşadım. Kasım ayında Beni terk etti gitti çok üzüldüm. Aralıkta yeni sevgili yapmış. Yıkıldım. Ama şu an geçti. Valla iki ya da üç ay sürüyor. Sonra geçiyor.
Benim 2 yıl oldu dost ayrilali
Geçiyor acısı derdi tasası ama
Aklında hep bi köşede kaliyor

olaseni95

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,012
379
83
Donmesin kanki cicegi cope attim ne demek ya dedigim bu olayi yapiyor ya da kendi kiz grubu dolduruşa getiriyordur donmezsede kendi pismanligiyla kalir merak etme
Haklısın dostum kendi arkadaş grubu fazla yok zaten arkadaşı sayesinde tanışmıştık konu buralara geldi demek ki basitmiş ona göre :)

vayarkadas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
472
185
43
Abim söylediklerine katılıyorum. Dün geceden beri kafayı yemek üzereyim söylediği kelimeler çok ağrıma gitti. Hani konuşmak istemeyebilirsin olabilir ama aldığın çiçekleri zaten çöpe attım demek çok ağır cümle bana göre
Sana belki daha acı gelecek ama bir kız bu kadar pervasızca konuşuyorsa muhtemelen başka birini bularak gitmiştir. O yüzden bak bundan sonra çok sevsen bile başka birini asla bu kadar bağlanma.

olaseni95

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,012
379
83
Geçecek zaten abim de biraz yara bırakmış oldu. En azından çiçeğini çöpe attım demeseydi. Bi insan böyle kalpsiz olmamalıdır ya

gladio123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,296
2,541
113
Şu özel hayatınızı İnternet alemine yazmaktan vazgeçin.

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,574
9,490
113
hedefiniz akdeniz değil türk kızları hiç değil yabancı kızlar olsun beyler yoksa üzülürsünüz portekizli 33 yasında bi hatun cozdum bende ama zor

vayarkadas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
472
185
43
Geçecek zaten abim de biraz yara bırakmış oldu. En azından çiçeğini çöpe attım demeseydi. Bi insan böyle kalpsiz olmamalıdır ya
Benimki ayrıldığımız gün yanımda başkasıyla date ayarladı 😂😂 şimdi gülebiliyorum ama o zaman hayattan soğumustum. Gerçekten geçiyormuş

Novasky

... ɨ̇ֆӄօʀքɨȶ ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
48,743
53,285
113
Kim dinliyordu laaa forumda bı dertleri ücretli

Beeinvaan

Hₑₚ ₖₐybₑdₑₙ ᵤ̈zgᵤ̈ₙ ₐdₐₘ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,190
5,560
113
Damadımın dediği gibi

20250225_145256.jpg

serkanozdemir7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,007
565
113
Valla kral bu devirde aşık olma sevme işlerine girme kimin kiminle olduğu belli değil kızı koluna takıp dışarı çıkılmıyor
Çok şükür öyle bir sorunum yok 4 yıllık bu ilişkim var bu zamana kadar büyük bir sorun yaşamadık insalah yaşamayız da ama çevremde üzülen çok kişi var takma kafana çiçeğini hakeden bir sürü insan var denk gelir ama aşık olmaa haa emmi