- 1,576
- 823
- 113
dayı adam yan odada 950 oran tutturdu adam modemi söktü götürdü sen nabyn
ABİ GERÇEKTEN OYNADIN Mİ SON 2 GOL KALDİ 😔😔Yeni nick yeni sanş yeni dolandiriciliklar
Oynadım abi 1200 liralikABİ GERÇEKTEN OYNADIN Mİ SON 2 GOL KALDİ 😔😔
İnşallah kafa bulmuyorsundurOynadım abi 1200 liralik
abi sana fb maçı 3.5 üst demişim bak burada geldiSivas FB ne olur acil
Ya sen özürlümsn aq gol iptal olunca atılmış oluyomu ne demek benlik mevzu değilPAFOS MAÇINDA GOL GERİ ALINDI GERİ KALAN HEPSİ GELMİŞTİR BENLİK MEVZU DEĞİL ADAMLAR ATMIŞTI GOLÜ
Ekli dosyayı görüntüle 767385![]()
Adamlar atti.Alla Alla ne bilelim nizami golu iptal etmediklerini şike denilen bir gerçek var bundan haberin var mi ?Ya sen özürlümsn aq gol iptal olunca atılmış oluyomu ne demek benlik mevzu değil
Haklısın kahinim iptal edilen golden 25 binimiz gitti 5 bin sana vercktim napalim nasip değilmiş ama yine de IBAN at tercihlerin güzel olduğu için 500 aticamAdamlar atti.Alla Alla ne bilelim nizami golu iptal etmediklerini şike denilen bir gerçek var bundan haberin var mi ?
ABİ BENFİCA MAÇI İKİNCİ YARI 3 GOL OLACAK İLKYARİYİ PATLATTİLAR LÜTFEN ONA 2.70 DEN ÜST AL ORTAYA 2.5 ÜSTHaklısın kahinim iptal edilen golden 25 binimiz gitti 5 bin sana vercktim napalim nasip değilmiş ama yine de IBAN at tercihlerin güzel olduğu için 500 aticam
Abi ozele bakabilirmisin lütfenHaklısın kahinim iptal edilen golden 25 binimiz gitti 5 bin sana vercktim napalim nasip değilmiş ama yine de IBAN at tercihlerin güzel olduğu için 500 aticam
Birader özelden yazıp durma bana yeter yawAbi ozele bakabilirmisin lütfen