- 530
- 270
- 63
Altın vuruş mu bu kâhinim?12 ORANLİ KOMBİNE BIRAKIYORUM BURAYA İSTEYEN DEGERLENDİREBİLİR BOL ŞANSLAR
Ekli dosyayı görüntüle 767347
Son 750 liram var guvenebilir miyim % kaç veriyorsun bu kupona tutma olasiligi12 ORANLİ KOMBİNE BIRAKIYORUM BURAYA İSTEYEN DEGERLENDİREBİLİR BOL ŞANSLAR
Kafaya koymus bütün forumu batirtacak12 ORANLİ KOMBİNE BIRAKIYORUM BURAYA İSTEYEN DEGERLENDİREBİLİR BOL ŞANSLAR
Yuzde 90Son 750 liram var guvenebilir miyim % kaç veriyorsun bu kupona tutma olasiligi
Sadece takıp et yorum yapma canKafaya koymus bütün forumu batirtacak
Kahin için kabul edilemez bir soru buSon 750 liram var guvenebilir miyim % kaç veriyorsun bu kupona tutma olasiligi
geçmiş olsun yatanlara12 ORANLİ KOMBİNE BIRAKIYORUM BURAYA İSTEYEN DEGERLENDİREBİLİR BOL ŞANSLAR
%10 ???Yuzde 90
yav kardeşim hiçbir kombine kuponun %90 ihtimali olamaz. matematiksel olarak bu kupon maksimum %8Yuzde 90
Görürüzgeçmiş olsun yatanlara
Yüzde 95 desen basacaktim riskli gözüküyor kahinimYuzde 90
Cok pişmanım şuan düşük orandan alayım mı ne diyorsun kahinimEkli dosyayı görüntüle 767350
GOLLERİMİZ GELMEYE BAŞLADI
DALGA geçiyorsunda bu kupon 1 k ya 12 2 k ya 24 3 k ya 36 k veriyor çok pişman olacaksın zaten şaka değilCok pişmanım şuan düşük orandan alayım mı ne diyorsun kahinim
Bu kadar başarılı bir kahinin nasıl olurda böylesi kuponlara basacak parası olmaz? Kuponların efsaneDALGA geçiyorsunda bu kupon 1 k ya 12 2 k ya 24 3 k ya 36 k veriyor çok pişman olacaksın zaten şaka değil
Kupon göz kırptı geliyor gülümsemeye başladı son 5 gol sonra wonnnnBu kadar başarılı bir kahinin nasıl olurda böylesi kuponlara basacak parası olmaz? Kuponların efsane