- 530
- 270
- 63
Son 5 gol kombinin tutmasına degdimi dalga geçmene keşke oynasaydinCok pişmanım şuan düşük orandan alayım mı ne diyorsun kahinim
Son 5 gol kombinin tutmasına degdimi dalga geçmene keşke oynasaydinCok pişmanım şuan düşük orandan alayım mı ne diyorsun kahinim
Oynadım abi 1230 liralikSon 5 gol kombinin tutmasına degdimi dalga geçmene keşke oynasaydin
Yapacaktım edecektim yapıyordum oluyordu olmuştu hikaye anlatma aq alaves maçınin cevabını verBANA SALLIYOR DİYENLER KAHİN DİYE DALGA GEÇENLER TÜM FORUM BİLİR ONCEDEN EFSANE BİR KUPON YAPMIŞTIM 47 K TEK GOL BEKLERKEN CASH OUT ALMIŞTIM 22 K YA TAM 8 MAÇLIK KOMBİNEYDİ LİNKTEN BAKABİLİRSİNİZ
67 kat 8 maç 47 k böyle bir kupon tuttur gel karşıma lütfenYapacaktım edecektim yapıyordum oluyordu olmuştu hikaye anlatma aq alaves maçınin cevabını ver
Devam ediyor 🤣Kahinin amacı belli oldu . 😆 Başkasından da para istemiştir kesin. Raporlayın. Böylesi çakallara da inanmayın. Kendi şansınızı kendiniz yaratın kazansada kaybetse içinize siner @Shellac @Daimon ilgilenirsiniz bir zahmet
Ekli dosyayı görüntüle 767365
Özel mesaj yazıp sponsor ol ne demek?Hayır para istemiyorum dediklerimi oyna diyorum beraber kazanalim diyorum
Onu bunu birakta nick nasil degisicez burada biliyormusun abi ?Özel mesaj yazıp sponsor ol ne demek?
Sonuç ne kardeşim sonuç bugün 1 liran yok kendi kendine maç salliyorsun67 kat 8 maç 47 k böyle bir kupon tuttur gel karşıma lütfen
Son 4 gol abi kombine geliyor 😔Sonuç ne kardeşim sonuç bugün 1 liran yok kendi kendine maç salliyorsun
Yeni nick yeni sanş yeni dolandiriciliklarOnu bunu birakta nick nasil degisicez burada biliyormusun abi ?
Kupon geliyor ondan ne haber?Yeni nick yeni sanş yeni dolandiriciliklar
Kaç para bastın?Son 4 gol abi kombine geliyor 😔
Para yoktu bugün zaten ne zaman param olmasa show yapıyorumKaç para bastın?
Benden istediğin gibi başka kimlerden para istedin kâhin . Birde nick değişince ne olacak 🤣🤣Para yoktu bugün zaten ne zaman param olmasa show yapıyorumöyle enteresan bir durumum var