- 8,447
- 10,675
- 113
Doğru diyon asıl kumarbazın hayrı olur kumarbaz adam parasına değer vermeyen adamdırKumarci adam kadar eli bol insan mi olur la. Gir açtığım konulara bak da kumabazin hayrı dokunuyormu dokunmuyor mu gör
Doğru diyon asıl kumarbazın hayrı olur kumarbaz adam parasına değer vermeyen adamdırKumarci adam kadar eli bol insan mi olur la. Gir açtığım konulara bak da kumabazin hayrı dokunuyormu dokunmuyor mu gör
Bol şans kralDağıtım 7.5k ,başarılı olursak.
İlk kupondan itibaren takip eden arkadaşlara dağıtım yapılacaktır. 1k liste yapana 6.5k takipçilere şeklinde...
Kısa süre sonra başlayacağız...
İşte bu yavyam tayfaya anlatamazsin bunlar kumarci değil bunlar sadece yiyiciDoğru diyon asıl kumarbazın hayrı olur kumarbaz adam parasına değer vermeyen adamdır
Banada alDaha üçüncü sayfada Kavga çıktı çekirdeği alıp geliyorum
ahaha ağzından bal damlıyor kankaİşte bu yavyam tayfaya anlatamazsin bunlar kumarci değil bunlar sadece yiyici
bol şansDağıtım 7.5k ,başarılı olursak.
İlk kupondan itibaren takip eden arkadaşlara dağıtım yapılacaktır. 1k liste yapana 6.5k takipçilere şeklinde...
Sanki TOKİ'den daire bağışladı bana havalara bak, kardeş sen beni eleştirecek adam değilsin muhattap olmazsan sevinirim eyvallahKumarci adam kadar eli bol insan mi olur la. Gir açtığım konulara bak da kumabazin hayrı dokunuyormu dokunmuyor mu gör
Yavrum uzatma artık be iki sohbet edelim burada hep beraberSanki TOKİ'den daire bağışladı bana havalara bak, kardeş sen beni eleştirecek adam değilsin muhattap olmazsan sevinirim eyvallah
Büyük sırrı çözdü LA kaybedenahaha ağzından bal damlıyor kanka![]()
Bol şans dostDağıtım 7.5k ,başarılı olursak.
Olum akıllı konuş bak edepsizlik etme kimseyi eleştirmek sana kalmadı dalgana bakİşte bu yavyam tayfaya anlatamazsin bunlar kumarci değil bunlar sadece yiyici
Şimdi durduk yere ban yemeyecegim senin için. Sen benden alasını yap seni de tebrik ederim özür de dikeyeyim. Varsa totonSanki TOKİ'den daire bağışladı bana havalara bak, kardeş sen beni eleştirecek adam değilsin muhattap olmazsan sevinirim eyvallah
LA derken Los Angeles lakers kaybeder sinyali mi veriyonBüyük sırrı çözdü LA kaybeden
Huydaaaaaa kısııı kısıııııOlum akıllı konuş bak edepsizlik etme kimseyi eleştirmek sana kalmadı dalgana bak
Kral tartışmayın be eglenmenize bakın boşverin kavgayı gürültüyüŞimdi durduk yere ban yemeyecegim senin için. Sen benden alasını yap seni de tebrik ederim özür de dikeyeyim. Varsa toton
Birader ben yiyiciymisim bilmem neymisim, beni eleştirmek bu elemana mı kaldı tanımam etmem yeni yeni bu roll kupon işlerini takip ediyorum bizimde cebimizde olursa bizde yaparız doğru dediniz kumarbaz adam paraya değer vermez demekki yokki bizde şuan yapamıyoruzYavrum uzatma artık be iki sohbet edelim burada hep beraber
Lsite tutmak diye bir saçmalık olamaz zaten yav belli kimlerin olduğu sohbette falan hepsini aklımdan sayarım 🤣Beyler forumda biraz tecrübe sahibi olduysam kimse babasının hayrına kimseye iş yapmaz, liste tutayım diyen adam net sinyalcidir kendini garantiye alıyordur saygılarımla arz ederim tşk![]()