Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling dancy35 | Kasa 15k Hedef 52.5k

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Zalihaan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,281
1,566
113
Kumarci adam kadar eli bol insan mi olur la. Gir açtığım konulara bak da kumabazin hayrı dokunuyormu dokunmuyor mu gör
Sanki TOKİ'den daire bağışladı bana havalara bak, kardeş sen beni eleştirecek adam değilsin muhattap olmazsan sevinirim eyvallah

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,216
12,026
113
Sanki TOKİ'den daire bağışladı bana havalara bak, kardeş sen beni eleştirecek adam değilsin muhattap olmazsan sevinirim eyvallah
Şimdi durduk yere ban yemeyecegim senin için. Sen benden alasını yap seni de tebrik ederim özür de dikeyeyim. Varsa toton

Northe

Papa’nın Müslüman Torunu
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,447
10,675
113
Beyler forumda biraz tecrübe sahibi olduysam kimse babasının hayrına kimseye iş yapmaz, liste tutayım diyen adam net sinyalcidir kendini garantiye alıyordur saygılarımla arz ederim tşk :D

Zalihaan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,281
1,566
113
Yavrum uzatma artık be iki sohbet edelim burada hep beraber
Birader ben yiyiciymisim bilmem neymisim, beni eleştirmek bu elemana mı kaldı tanımam etmem yeni yeni bu roll kupon işlerini takip ediyorum bizimde cebimizde olursa bizde yaparız doğru dediniz kumarbaz adam paraya değer vermez demekki yokki bizde şuan yapamıyoruz

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,435
23,079
113
Beyler forumda biraz tecrübe sahibi olduysam kimse babasının hayrına kimseye iş yapmaz, liste tutayım diyen adam net sinyalcidir kendini garantiye alıyordur saygılarımla arz ederim tşk :D
Lsite tutmak diye bir saçmalık olamaz zaten yav belli kimlerin olduğu sohbette falan hepsini aklımdan sayarım 🤣

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...