- 6,580
- 2,044
- 113
Kanka katılabilir miyim yaBeyler tek maç desim ama iki maç yaptım ana maç ustteki maçtır eğer alttaki maçtan yatarsa yine dağıtım yapılacaktır ..
Kanka katılabilir miyim yaBeyler tek maç desim ama iki maç yaptım ana maç ustteki maçtır eğer alttaki maçtan yatarsa yine dağıtım yapılacaktır ..
YokKdksksk
@Colina53 katılayım mı izin var mı
Reis benlik bişey yok miktarı azaltalim kişi sayisini cogaltalim bence...laa bı durum daha maç gelmediii doğmamış çocuğa son biciyoz burda...😅😅Kdksksk
@Colina53 katılayım mı izin var mı
Ben mi yaptım lan skdkdmd 🤣🤣🤣Puahha banada aynisini yapti bu arkadaş 10 defa forumun en tehlikeli adami uzak dur ondan kanka Allah tan borçlu cikmamissin diye dua et benden demesi puahah
HahahhshzhzhHhahahzReis benlik bişey yok miktarı azaltalim kişi sayisini cogaltalim bence...laa bı durum daha maç gelmediii doğmamış çocuğa son biciyoz burda...😅😅
Yaw kardeşim hiç takibim yok desem anlatım da 2 adım ful takipteydim. @ahmetc10 ye de söyledim uyuyakalabilirim diye . Yaptığın doğru değildi. Son adıma gelmişiz liste bile almamışssınoz sonra diyorsun takip etmemişsinKankam yatmasaydın ne yapayım ben şimdi kendimi eklemedim bile sen hariç 3 kişi yaz demiş çocuk o anda baştan beri takipte olan 4 kişi seçtim kendimi kenara attım ne diyim şimdi benim be suçum var ?
PuahahaBen mi yaptım lan skdkdmd 🤣🤣🤣
Dağıtım ne zaman olur bildirim geldi şimdiPuahha banada aynisini yapti bu arkadaş 10 defa forumun en tehlikeli adami uzak dur ondan kanka Allah tan borçlu cikmamissin diye dua et benden demesi puahah
Haksızlık yaptı ama kendi de biliyor bunuPuahha banada aynisini yapti bu arkadaş 10 defa forumun en tehlikeli adami uzak dur ondan kanka Allah tan borçlu cikmamissin diye dua et benden demesi puahah
Reis önemli olan diğer maç o gelirse her türlü dağıtım olucakk..88 bitti de ikinci yarı onemli