http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Colina53 | Kasa 9K Hedef 2 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Wiskas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,324
2,376
113
Ben gönüllerin listesinde baştayım uyuyup sonra 150 lira için yangın yapmam kankam olsa direk atacağım sana onu da biliyorsun konu benim değil ne yapayım ??
O değil kanka gece olan @ahmetc10 in rolünde vardım beni listeye almamışsın 4 kişi seçmişsin . 2 adım ful takipteydim son adım devre arasıydo uyuyakalmasım. Beni listeye almamışsın. Sigara alacaktım o parayla

17alperen17200

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,312
410
83
bol şans valla Allahta dağıtım yapacağın zaman yardımcın olsun bu piranaların arasında

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
29,314
29,218
113
O değil kanka gece olan @ahmetc10 in rolünde vardım beni listeye almamışsın 4 kişi seçmişsin . 2 adım ful takipteydim son adım devre arasıydo uyuyakalmasım. Beni listeye almamışsın. Sigara alacaktım o parayla
Puahha banada aynisini yapti bu arkadaş 10 defa forumun en tehlikeli adami uzak dur ondan kanka Allah tan borçlu cikmamissin diye dua et benden demesi puahah

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
54,347
26,060
113
Devam rolü sıkı takip edin ulan var ya Ne gülüyorum bazı insanlar var çekemeyen onlar şu an var ya kuduruyorlar var ya Hoşuma gidiyor Böyle oldu bu

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,168
17,101
113
Kankam yatmasaydın ne yapayım ben şimdi kendimi eklemedim bile sen hariç 3 kişi yaz demiş çocuk o anda baştan beri takipte olan 4 kişi seçtim kendimi kenara attım ne diyim şimdi benim be suçum var ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...