Profilde ki kimYa İçinden geleni yap gitsin ya
Profilde ki kimYa İçinden geleni yap gitsin ya
Ben acmayi tercih ediyorum dost bide siz varken sira bize gelmez boşa vakit kaybı olur diye hiç girmiyorum bu islere puahhanazar etme ne olur rol takip et senin de olur Sen de takip et sen de kazan
Bu düşünceden dolayı işte kazanamıyorsun takip edeceksin ya öyle bir şey mi var yaBen acmayi tercih ediyorum dost bide siz varken sira bize gelmez boşa vakit kaybı olur diye hiç girmiyorum bu islere puahha
Dayımızdır semtimizinProfilde ki kim
Yüklü girmeye gerek yok 6-7 bin vursan hedef tamam kankaKeysborough Cougars
Sunbury Jets BC
En düşük barem üst
University Melbourne
Pakenham Warriors
En düşük barem üst
ilk yarıları bitmiş kafa kafaya sürekli üçlük çıkaran iki maç.
Puahaha kim demiş kazanmiyorum ben belki de gizli zenginim nerden biliyorsunBu düşünceden dolayı işte kazanamıyorsun takip edeceksin ya öyle bir şey mi var ya
Beni de al bu defalık 😂@RamizAmca ilk adımdan sonrakileri almıyoruz knk
İnşallah öylesindir kimsenin bir şeyinde gözümüz yok Allah'a şükür başkaları gibiPuahaha kim demiş kazanmiyorum ben belki de gizli zenginim nerden biliyorsun
Ben gönüllerin listesinde baştayım uyuyup sonra 150 lira için yangın yapmam kankam olsa direk atacağım sana onu da biliyorsun konu benim değil ne yapayım ??Beni de al bu defalık 😂
@fearjr1992 gibi liste dışı yapma beni kafana göre 😂😂
Kanka her rolde bu böyledir. Takip edenlere ayıp olur. Etkinlik sahibine dersin o ayriBeni de al bu defalık 😂
Bu arkadaşı da alalım vatansever bir insana benziyorBeni de al bu defalık 😂
Kanka en fazla 4 5 kişi var@RamizAmca ilk adımdan sonrakileri almıyoruz knk
Hadi bol şansBeyler tek maç desim ama iki maç yaptım ana maç ustteki maçtır eğer alttaki maçtan yatarsa yine dağıtım yapılacaktır ..
@fearjr1992 senden bahsediyor kanka bence puabha neyse kolay gelsin sizeİnşallah öylesindir kimsenin bir şeyinde gözümüz yok Allah'a şükür başkaları gibi
Bol şanslarBeyler tek maç desim ama iki maç yaptım ana maç ustteki maçtır eğer alttaki maçtan yatarsa yine dağıtım yapılacaktır ..