- 18,201
- 5,510
- 113
Bol şanslarBeyler tek maç desim ama iki maç yaptım ana maç ustteki maçtır eğer alttaki maçtan yatarsa yine dağıtım yapılacaktır ..
Bol şanslarBeyler tek maç desim ama iki maç yaptım ana maç ustteki maçtır eğer alttaki maçtan yatarsa yine dağıtım yapılacaktır ..
TutmazzBu arkadaşı da alalım vatansever bir insana benziyor
Bol şans.Beyler tek maç desim ama iki maç yaptım ana maç ustteki maçtır eğer alttaki maçtan yatarsa yine dağıtım yapılacaktır ..
Ya senin tşşakların kg si ne kadarBeyler tek maç desim ama iki maç yaptım ana maç ustteki maçtır eğer alttaki maçtan yatarsa yine dağıtım yapılacaktır ..
Tm toprağım amir sensinTutmazz
O değil kanka gece olan @ahmetc10 in rolünde vardım beni listeye almamışsın 4 kişi seçmişsin . 2 adım ful takipteydim son adım devre arasıydo uyuyakalmasım. Beni listeye almamışsın. Sigara alacaktım o paraylaBen gönüllerin listesinde baştayım uyuyup sonra 150 lira için yangın yapmam kankam olsa direk atacağım sana onu da biliyorsun konu benim değil ne yapayım ??
Neden Benden bahsediyor kendi ateşinde yanıp kavursunlar@fearjr1992 senden bahsediyor kanka bence puabha neyse kolay gelsin size
Haydi salalım zehirleriBeyler tek maç desim ama iki maç yaptım ana maç ustteki maçtır eğer alttaki maçtan yatarsa yine dağıtım yapılacaktır ..
Puahha banada aynisini yapti bu arkadaş 10 defa forumun en tehlikeli adami uzak dur ondan kanka Allah tan borçlu cikmamissin diye dua et benden demesi puahahO değil kanka gece olan @ahmetc10 in rolünde vardım beni listeye almamışsın 4 kişi seçmişsin . 2 adım ful takipteydim son adım devre arasıydo uyuyakalmasım. Beni listeye almamışsın. Sigara alacaktım o parayla
Bence de alınsın kendisi 24 ay Diyarbakırda askerlik yapmışBu arkadaşı da alalım vatansever bir insana benziyor
Kankam yatmasaydın ne yapayım ben şimdi kendimi eklemedim bile sen hariç 3 kişi yaz demiş çocuk o anda baştan beri takipte olan 4 kişi seçtim kendimi kenara attım ne diyim şimdi benim be suçum var ?O değil kanka gece olan @ahmetc10 in rolünde vardım beni listeye almamışsın 4 kişi seçmişsin . 2 adım ful takipteydim son adım devre arasıydo uyuyakalmasım. Beni listeye almamışsın. Sigara alacaktım o parayla