👍Hsjskk
10 dinar
👍Hsjskk
10 dinar
10 lira mı kaldı la taştaş mı geçiyorlarKonudan alakasız, konu kapanir mi bilmem ama ihtiyacı olan kullansın canli destekten aliniyormus bu piyasada bedava bakiye veren panel yok dostlar
cloutify.tr
Uzatıyoruz birader sana mı sorcaz uzatıp uzatmayacağımızı 10 lira mı kaldı a. mk insanlar tabii yorum yapacak sana ne oluyor hayırdır?Uzatmqyin alan alsin almayan almasin zorla kimse kimseye bisey yaptirmiyor.
Sen anlat bana vakit kaybettirme araştırma için neymiş bu paylaşımda ki amaç¿degerli dostum benim amacim kotu bir sey degil birazcik arastirinca neden paylastigimi anlarsin kotu bir amacim yok kimseye
Bak lan isine zibidiUzatıyoruz birader sana mı sorcaz uzatıp uzatmayacağımızı 10 lira mı kaldı a. mk insanlar tabii yorum yapacak sana ne oluyor hayırdır?
😂🙃😂🙃😂Ben burda senin gibi adamlar yüzünden sürekli banlanıyorum.ağzından küfürün baş harfi çıksın senin yedi sülalene döşerim.laflarini seçerek kullan.
Adam banlanmış tekrardan ayhshshsha
Bu forumdakilerin yüzde 90 i üye olur knk üstüne her yerde paylaşırlar sağlam reklam verirsnBı site de ben açıcam dassana, üye olana 10 kuruş vercem bakalım kaç kişi üye olcak burdan
Ya bı git utanmaz almış bide normal biseymis gibi karşılıyor abi siz nesiniz anlam veremiyorum millet milyon dolarlarla oynuyor bizim millet 10 TL peşinde hay Allah'ım akıl ver ağır konuşacam olmuyorUzatmqyin alan alsin almayan almasin zorla kimse kimseye bisey yaptirmiyor.
Düzgün konuş lan topBak lan isine zibidi
Sıgır ben bisey almadim siz uzatip ayni konu kalip duruyor burdaYa bı git utanmaz almış bide normal biseymis gibi karşılıyor abi siz nesiniz anlam veremiyorum millet milyon dolarlarla oynuyor bizim millet 10 TL peşinde hay Allah'ım akıl ver ağır konuşacam olmuyor
Seni ben bi top yaparim uzaktan oyle erkeklik yapmayin lafinizida siz bilin yorum yapanlar yasca belki sizden cok buyugum isinize bakinDüzgün konuş lan top
Yav ben bu forumdakiler ciddiye bile almuorm angut bide Dior yaşça büyüğüm gelmiş 10 TL kovalıyor boş yapıyor bu ben 20 yaşında böyle bı saçmalığa aklım eriyorsa bu anguuuutlari dusunemiyorum yazık ins siteler bonuslaribkaoatir ekonomi daha kötü olur bı ömür kumarda kaybedersiniz diyorlar belki site onlarndr aw paylaşmayın boş bonuslari buna bonus bile denmez forumun hepsi böyle olmuş eskisi gibi tadı tuzu yok bi bonus kovaliyorduk heves vardı sayenizde bitti valla böyle devam etmeye bakın adamlar sayenizde para ile oynuyor sizin gibiler olmasa napacak bunlar biraz param olsa bu angutlari çoktan dolandirmistm bile bunlara çok bile bu bonuslarKonuyu kapatalim